A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо родину Білецьких з народженням донечки!

За доброю традицією, яка склалася у нашій громаді, сьогодні сільський голова Сергій Сітарський привітав родину Білецьких з народженням донечки. 23.08.2023 року, в День Державного Прапора України, Наталя та Дмитро стали батьками дівчинки Катрусі. Бажаємо дитині міцного здоров'я та щасливої долі, а батькам терпіння у вихованні, миру, добра, сімейного затишку та благополуччя!

16:25 04.09.2023

Знову біль та скорбота для нашої громади

Жалобна новина з фронту для нашої громади. Ми втратили ще одного мужнього, сильного, молодого хлопця. У жорстокій війні з російським агресором 27 серпня під час авіаційного обстрілу біля с. Кліщіївка Донецька область загинув Захисник України Дмитро Чечель, 19.10.1984 р.н., житель села Агрономічне.

16:29 03.09.2023

День знань в громаді

1 вересня у навчальних закладах Агрономічної громади відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника!

15:12 01.09.2023

До Агрономічної громади завітала група спеціалістів з КНП ВМКЛ «Центр матері та дитини»

30 серпня в село Бохоники Агрономічної громади завітала група спеціалістів з КНП ВМКЛ «Центр матері та дитини», які провели огляди дітей та жінок спеціалізованою мобільною бригадою. Більше 20 жінок отримали змогу пройти огляд у вузьких спеціалістів. Крім того, обстежилися перед початком навчального року діти шкільного і дошкільного віку.

16:45 30.08.2023

Відбулося засідання Міжвідомчої ради

Сьогодні, 30 серпня, відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць,  інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

16:37 30.08.2023

Агрономічна громада відзначає День пам'яті захисників України

Сьогодні, 29 серпня, в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства.

16:58 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь