A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо проведення роз’яснювальної роботи Центром надання соціальних послуг

Щодо проведення роз’яснювальної роботи Центром надання соціальних послуг

06 вересня Благодійний фонд «Посмішка ua.» спільно із Міжнародною організацією «Save the children» та Центром надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради провели роз’яснювальну роботу із сім’ями, у яких виховуються діти із функціональними обмеженнями щодо можливості отримання соціального супроводу дітей і перенаправлення  до спеціалізованих закладів  та установ для отримання кваліфікованої підтримки та допомоги.

15:31 07.09.2023

З ювілеєм!

З ювілеєм!

07 вересня свій 90-й день народження відсвяткувала жителька села Бохоників – Войтюк Галина Михайлівна. Галина Михайлівна народилася та все життя прожила в селі Бохоники. Працювала у садочку помічником вихователя, потім стала домогосподаркою. На її долю випали важкі випробування: роки голодоморів, війни, післявоєнна розруха, відбудова. З ювілейною датою завітали привітати іменинницю -  сільський голова Сергій Сітарський та діловод Марина Авраменко. Очільник громади щиро побажав щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття. Привітно зустріли гостей племінник ювілярки Завальнюк Григорій Васильович та його дружина Олена Леонідівна, які допомагають по господарству та підтримують іменниницю. Галина Михайлівна  була дуже зворушена привітанням та виразила велику подяку за увагу та турботу.

15:24 07.09.2023

Булінг: ознаки та куди звертатись по допомогу

Булінг: ознаки та куди звертатись по допомогу

Булінг (цькування) — небажане явище, з яким можуть зіткнутися учасники освітнього процесу. Найчастіше від нього потерпають діти. Стусани, погрози, ігнорування, вимагання грошей – усе це може бути проявами цькування.

11:00 07.09.2023

Агрономічну  громаду знову  сколихнула  сумна звістка

Агрономічну громаду знову сколихнула сумна звістка

Агрономічну  громаду знову  сколихнула  сумна звістка. У жорстокій війні за Україну, мир та свободу, борючись за рідну землю, героїчно загинув наш земляк  житель с.Агрономічне Чечель Дмитро Володимирович.

18:00 05.09.2023

Вітаємо родину Білецьких з народженням донечки!

Вітаємо родину Білецьких з народженням донечки!

За доброю традицією, яка склалася у нашій громаді, сьогодні сільський голова Сергій Сітарський привітав родину Білецьких з народженням донечки. 23.08.2023 року, в День Державного Прапора України, Наталя та Дмитро стали батьками дівчинки Катрусі. Бажаємо дитині міцного здоров'я та щасливої долі, а батькам терпіння у вихованні, миру, добра, сімейного затишку та благополуччя!

16:25 04.09.2023

Знову біль та скорбота для нашої громади

Знову біль та скорбота для нашої громади

Жалобна новина з фронту для нашої громади. Ми втратили ще одного мужнього, сильного, молодого хлопця. У жорстокій війні з російським агресором 27 серпня під час авіаційного обстрілу біля с. Кліщіївка Донецька область загинув Захисник України Дмитро Чечель, 19.10.1984 р.н., житель села Агрономічне.

16:29 03.09.2023

День знань в громаді

День знань в громаді

1 вересня у навчальних закладах Агрономічної громади відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника!

15:12 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь