A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт директора Агрономічного ЗДО «Сонечко»

Звіт директора Агрономічного ЗДО «Сонечко»

     В середу, 21 червня в Агрономічному ЗДО «Сонечко» відбувся звіт керівника про свою діяльність в 2022-2023р. перед педагогічним колективом, батьківським комітетом, Піклувальною радою закладу.

14:50 22.06.2023

22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

22 червня - трагічна дата для українського народу. В історію нашої держави вона увійшла 82 роки тому, коли напали нацистські загарбники. Так розпочалась довга, страшна війна, що принесла горе у кожну родину, у кожну оселю, порушила мирне життя мільйонів людей.

14:09 22.06.2023

Відбулась чергова сесія

Відбулась чергова сесія

20 червня відбулася чергова 42 сесія Агрономічної сільської ради. Порядок денний налічував 74 питання, в ході їх розгляду деякі з них були зняті на доопрацювання. Участь у роботі засідання взяли 18 депутатів.

16:46 21.06.2023

Вітаємо ФК "Патріот" з перемогою!

Вітаємо ФК "Патріот" з перемогою!

18 червня відбувся останній тур матчів Прем’єр-Ліги Чемпіонату Вінницького району. Команда «Патріот» здобула впевнену перемогу з рахунком 4:2 з командою «Лука». Таким чином, команда Агрономічного забезпечила собі перше місце в Прем’єр-Лізі.

13:56 20.06.2023

Звіт директора Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

Звіт директора Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

 З метою утвердження відкритої та демократичної державно-громадської системи управління закладом дошкільної освіти, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності 16 червня 2023 року пройшов звіт керівника Бохоницьким  закладом дошкільної освіти Мельник Ірини Григорівни.

12:28 19.06.2023

Випускний вечір в Медвежевушківському ліцеї

Випускний вечір в Медвежевушківському ліцеї

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідним ліцеєм, такими затишними, рідними класами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.  16 червня Медвежевушківський ліцей  проводжав у доросле життя своїх учнів.  Офіційну частину вечора відкрив урочистою промовою директор ліцею Леонід Розпутня: «Шановні випускники! Вирушаючи в далеку і незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і вчителів. Напутні слова, які дадуть Вам віру в завтрашній день, надію у власні сили, цілеспрямованість і сміливість в досягненні високих ідеалів і бажаних цілей Вашого щасливого, майбутнього життя. В добрий шлях! Щасливої та світлої дороги, дорогі наші випускники!». У цьому році  свій перший документ про здобуття повної середньої освіти отримали 8 випускників. Газдюк Крістіна нагороджена срібною медаллю «За досягнення у навчанні»  З цією важливою подією випускників прийшли привітати: голова Агрономічної сільської ради Сітарський Сергій Миколайович, заступник голови агрономічної сільської ради Закревська Тетяна Петрівна, начальник відділу освіти молоді спорту культури і туризму Грустілін Олександр Олегович. Вони побажали випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій, а також вручили  їм   цінні подарунки.

12:11 19.06.2023

ОБЕРЕЖНО – БОРЩІВНИК СОСНОВСЬКОГО!

ОБЕРЕЖНО – БОРЩІВНИК СОСНОВСЬКОГО!

Види роду борщівник мають широкий ареал поширення. У світовій флорі налічується майже 70 видів, що зростають здебільшого в помірній зоні Північної півкулі (переважно в горах). Борщівник походить із Кавказу, де місцеві жителі використовували його молоде листя для приготування овочевих супів та борщів (до появи квітконоса), звідки і походить назва рослини. У флорі України зустрічається 5 видів: найпоширеніший – борщівник Сосновського (Heracleum sosnowskyi Manden.), у гірській місцевості Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей росте карпатський (Heracleum carpaticum Porc.), європейський (Heracleum spondylium L.) та пальчастий (Heracleum palmatum Baumg.) борщівник. На просторах Кримського півострова зустрічається борщівник Стевена (Heracleum steveni L.)

14:04 16.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь