A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

До відома громадян!

До відома громадян!

Коли фізичної, моральної чи іншої шкоди систематично завдають найближчі люди — ймовірно, це ситуація домашнього насильства.

09:59 06.06.2023

Привітали з народженням доньки родину Юр’євих

Привітали з народженням доньки родину Юр’євих

15 червня 2022 року в родині Юр’євих з Бохоників відбулася радісна подія – народження донечки. Родина в зв’язку з військовою агресією росії змушена була виїхати за кордон, де й народила дівчинку. Зараз вони повернулися до рідної домівки.

17:10 05.06.2023

Випуск в ЗДО «Сонечко»

Випуск в ЗДО «Сонечко»

Червень щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням випускних балів.

16:55 05.06.2023

Громада попрощалися ще з одним Героєм

Громада попрощалися ще з одним Героєм

02 червня Агрономічна громада попрощалися ще з одним своїм Героєм. Захищаючи рідну землю,  в селі Невельське Донецької області загинув житель Медвежого Вушка – Медвідь Андрія Брониславович.

14:48 02.06.2023

Вітаємо з 95-річчям жителя села Бохоники!

Вітаємо з 95-річчям жителя села Бохоники!

Сьогодні, свій 95-річний ювілей святкує житель села Бохоники – Савчук Іван Маркович. До привітань іменинника долучився сільський голова Сергій Сітарський. Він подякував ювіляру за багаторічну самовіддану працю, людяність та доброту, побажав міцного здоров’я, довгих літ щасливого та мирного життя.

17:00 01.06.2023

Вітаємо з народження сина

Вітаємо з народження сина

Наша громада поповнюється новими жителями. Сьогодні сільський голова Сергій Сітарський привітав батьків з народженням Хвайлеха Тимура з Агрономічного. Хлопчик з’явився на світ 23 травня.  

15:58 01.06.2023

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В МЕДВЕЖЕВУШКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В МЕДВЕЖЕВУШКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ

Щороку, 1 червня відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Напередодні дитячого свята, 30 травня, працівниками Медвежевушківської філії Центру культтури та дозвілля для дітей було проведено розважальну програму «Дитячий експрес"»із розвагами та вікториною. На захід завітали сільський голова Сітарський Сергій та заступник сільського голови Закревська Тетяна, які привітали дітей та подарували дітям смаколики. На святі діяли локації з майстер-класами по малюванню, ліпка з повітряного пластиліну та плетіння патріотичних браслетиків. Бібліотекар Оксана Вишаровська  провела пізнавальну та цікаву подорож у казку. По завершенню заходу всі присутні мали змогу насолодитись солодощами та переглянути мультфільм.

15:58 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь