Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзд комісії з питань конфліктних ситуацій, врегулювання спорів та перспективного розвитку території

Виїзд комісії з питань конфліктних ситуацій, врегулювання спорів та перспективного розвитку території

З метою забезпечення об’єктивного і своєчасного вирішення конфліктних ситуацій, 25 квітня  відбувся виїзд комісії з питань конфліктних ситуацій, врегулювання спорів та перспективного розвитку території Агрономічної сільської ради до с. Бохоники, у зв’язку зі зверненням  місцевих мешканців.  Питання стосувалося функціонування місця вирощування свиней на території Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН, а саме наявності неприємного запаху.

12:51 26.04.2023

26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії

26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії

  Чорнобильська катастрофа – екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року, розташованої на території України. Руйнування мало вибуховий характер, реактор був повністю зруйнований і в довкілля було викинуто велику кількість радіоактивних речовин.

09:48 26.04.2023

Чергове засідання комісії ТЕБ та НС

Чергове засідання комісії ТЕБ та НС

Сьогодні, 24 квітня, відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Агрономічної сільської ради.

16:40 24.04.2023

Школи громади отримали набори шкільного приладдя

Школи громади отримали набори шкільного приладдя

Сьогодні заклади загальної освіти нашої громади отримали набори різного канцелярського обладнання. Приладдя буде використовуватися у щоденному навчальному процесі. Також це зручний інструмент для залучення дітей до освітнього процесу під час перебування в укритті.

15:18 21.04.2023

Відбулася позачергова сесія

Відбулася позачергова сесія

20 квітня, під головуванням сільського голови Сергія Сітарського відбулося позачергове засідання депутатів 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, а також керівники окремих структурних підрозділів.

14:07 21.04.2023

В громаді запрацював Консультаційний пункт

В громаді запрацював Консультаційний пункт

В Україні відбувається реформування місцевого самоврядування та децентралізація влади, що передбачає передання більших повноважень і ресурсів на рівень територіальних громад. Важлива складова реалізації цієї реформи - гарантування безпеки та захисту громадян і територій від надзвичайних ситуацій.

17:49 20.04.2023

Навчання за сприяння Міжнародної організації "HIAS"

Навчання за сприяння Міжнародної організації "HIAS"

19 квітня заступник сільського голови Тетяна Закревська спільно з  фахівцями Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради та поліцейськими офіцерами громади взяли участь у навчанні за сприяння Міжнародної організації «HIAS» на тему: «Основні концепції гендерно-зумовленого насильство(ГЗН) та безпечні перенаправлення».

17:07 20.04.2023

Вітаємо з народженням нового жителя Медвежого Вушка  - Тимофія Мельника

Вітаємо з народженням нового жителя Медвежого Вушка - Тимофія Мельника

Народження дитини — це найпрекрасніше, що може тільки бути у житті кожного. Приємно, що незважаючи на такий складний час, наша громада поповнюється маленькими жителями. Ще один маленький мешканець Медвежого Вушка з’явився на світ 25 березня. Сьогодні сільський голова Сергій Сітарський привітав з народженням сина  Тимофія батьків Мельника Олега та Зарудняк Тетяну.

17:14 19.04.2023

Заклади освіти громади отримали засоби індивідуального захисту в умовах карантину

Заклади освіти громади отримали засоби індивідуального захисту в умовах карантину

У боротьбі з поширенням COVID-19 волонтери-благодійники не оминули допомогою і заклади освіти нашої громади. Останніми днями надійшов значний обсяг благодійної допомоги від Релігійної місії «Карітес-Спес Вінниця» на первинну медицину. Відтак, сьогодні 19 квітня, з ініціативи медичних працівників Агрономічної АЗПСМ Якушинецього ЦПМСД Ольги Дилик та Валерії Попенко та підтримки сільського голови Сергія Сітарського було передано захисні комбінезони, маски одноразові, лейкопластир, антисептики, вологі антибактеріальні серветки для всіх садочків і шкіл нашої громади.

17:11 19.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь