Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з народженням нового жителя Медвежого Вушка  - Тимофія Мельника

Вітаємо з народженням нового жителя Медвежого Вушка - Тимофія Мельника

Народження дитини — це найпрекрасніше, що може тільки бути у житті кожного. Приємно, що незважаючи на такий складний час, наша громада поповнюється маленькими жителями. Ще один маленький мешканець Медвежого Вушка з’явився на світ 25 березня. Сьогодні сільський голова Сергій Сітарський привітав з народженням сина  Тимофія батьків Мельника Олега та Зарудняк Тетяну.

17:14 19.04.2023

Заклади освіти громади отримали засоби індивідуального захисту в умовах карантину

Заклади освіти громади отримали засоби індивідуального захисту в умовах карантину

У боротьбі з поширенням COVID-19 волонтери-благодійники не оминули допомогою і заклади освіти нашої громади. Останніми днями надійшов значний обсяг благодійної допомоги від Релігійної місії «Карітес-Спес Вінниця» на первинну медицину. Відтак, сьогодні 19 квітня, з ініціативи медичних працівників Агрономічної АЗПСМ Якушинецього ЦПМСД Ольги Дилик та Валерії Попенко та підтримки сільського голови Сергія Сітарського було передано захисні комбінезони, маски одноразові, лейкопластир, антисептики, вологі антибактеріальні серветки для всіх садочків і шкіл нашої громади.

17:11 19.04.2023

Співпраця з благодійним фондом "Право на захист"

Співпраця з благодійним фондом "Право на захист"

Агрономічна сільська рада продовжує співпрацювати з благодійними фондами та організаціями, котрі допомагають внутрішньо переміщеним особам нашої громади. Однією з таких організацій є БФ «Право на захист». Наша співпраця з цим фондом є результативною, адже це одна з найпотужніших організацій, котра працює безпосередньо з Агентством ООН у справах біженців (UNHCR). Вони вивчають потреби переселенців, формують запити і потім поспішають з допомогою туди, де вона найдужче потрібна. Агрономічна сільська рада активно співпрацює з Вінницьким відділенням БФ «Право на захист», і це далеко не перша допомога, яку донори надають для ВПО громади. Цього разу привезли більше 170 зимових та демосезонних курток, раніше були і засоби гігієни, побутова хімія, постільна білизна, взуття.

14:45 19.04.2023

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ в Агрономічненському ліцеї

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ в Агрономічненському ліцеї

Сьогодні, 18 квітня 2023 року, у Агрономічненському ліцеї відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Співорганізатором акції виступила Громадська організація «Подільська Ластівка». Вінницька обласна станція юних натуралістів також долучилася до благодійного ярмарку. На заході були присутні сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін.

15:11 18.04.2023

Щирі вітання з Великоднем!

Щирі вітання з Великоднем!

Вітаємо всіх християн, хто святкує Великдень за Юліанським календарем, з Днем Світлого Христового Воскресіння!

09:20 16.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь