A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Випускники зразкового хореографічного колективу «Сонечко» - 2022

Випускники зразкового хореографічного колективу «Сонечко» - 2022

13 липня 2022 року в затишній залі Агрономічного центру культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди випуску зразкового хореографічного колективу «Сонечко» - 2022 року. Хвилююча і незабутня мить вручення дипломів і грамот про закінчення навчання, подяк за високі досягнення у хореографічному та музичному мистецтві – все це стало однією зі сторінок життя 25-го ювілейного року існування хореографічного колективу. А виступи дітей під час святкового концерту продемонстрували найвищий рівень професійної та виконавської майстерності, отримали найвищу оцінку глядацького залу – щирі аплодисменти не вщухали ні на мить! «Випуск – 2022» – це випуск талановитих, творчих, енергійних юнаків та дівчат, для яких відкривається безліч доріг у нове життя.  На свято з вітальним словом, грамотами та подарунками завітали сільський голова Сергій Сітарський, депутати обласної ради Олександр Масленніков та Тетяна Каменщук, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін та постійний меценат та друг колективу місцевий підприємець Володимир Головчук та його родина. Наші сьогоднішні випускники навчалися і росли: з маленьких незграбних «каченят» перетворилися в прекрасних «лебедів». Їх мистецький шлях був надзвичайно непростим. Та саме тут, в хореографічному колективі села Агрономічного, недосвідчена малеча виросла до рівня справжніх професіоналів. Від імені усієї громади, відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради вітає випускників із завершенням навчання та бажає вам рівної, гладенької дороги без перешкод у майбутнє. Нехай на вашому шляху зустрічаються добрі, щирі люди, нехай любов до українського танцю завжди живе у ваших серцях. Добробуту та мирного неба!

17:07 14.07.2022

Щиро вдячні за допомогу ГО "FREUNDE DER UKRAINE"

Щиро вдячні за допомогу ГО "FREUNDE DER UKRAINE"

Сто сорок днів героїчного протистояння російській агресії українського народу, більше підтримки від європейських країн, більше співпраці на місцях з внутрішньо переміщеними особами в регіонах, де не ведуться бойові дії. Усі об'єднані заради перемоги над агресором. Так, за сприяння   депутата Вінницької обласної Ради Тетяни Каменщук в Агрономічній громаді 12 липня радо зустрічали донора, волонтера, засновницю громадської організації FREUNDE DER UKRAINE - Ольгу Hermsdorf, яка з перших днів війни не залишилась осторонь нещастя українських родин, яким довелося залишити рідні домівки. Пані Ольга, громадянка України - багато років проживає в Німеччині, з перших днів війни  активно збирає і надає гуманітарну допомогу спільно з громадською організацією «Народна територія щастя», її засновницею і керівником - пані Валентиною  Погребняк- громадам, де перебувають внутрішньо переміщені особи.

15:28 13.07.2022

Як вчасно розпізнати та протидіяти торгівлі людьми?

Як вчасно розпізнати та протидіяти торгівлі людьми?

В умовах активних бойових дій в Україні багато людей вимушено залишають домівки в пошуках мирного життя і виїжджають в більш безпечні регіони та за кордон. В результаті втрачають роботу і вимушені шукати нову.

14:25 12.07.2022

День рибалки в Агрономічній громаді

День рибалки в Агрономічній громаді

У Агрономічній ТГ народжується традиція, що об’єднує дедалі більше людей святкувати Дня рибалки разом. Цього року 10 липня, вдруге відбувся фестиваль до Дня рибалки – любительська ловля риби.

11:27 11.07.2022

Дякуємо за допомогу!

Дякуємо за допомогу!

05 липня в Агрономічну громаду відвідало керівництво Вінницької районної державної адміністрації та познайомилися з проблемами внутрішньо переміщених осіб. Однією з основних потреб, з якою звернулися громадяни – отримання матраців

15:09 08.07.2022

Виїзний прийом громадян керівництвом Вінницької районної військової адміністрації

Виїзний прийом громадян керівництвом Вінницької районної військової адміністрації

За ініціативи начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова на Вінниччині реалізовується програма щодо підтримки та допомоги внутрішньо переміщеним сім’ям.

14:49 05.07.2022

Випуск в ДНЗ "Дзвіночок"

Випуск в ДНЗ "Дзвіночок"

Настав цей довгоочікуваний день – випускний в дошкільному закладі – перший крок дитини у доросле життя. Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період дошкільного дитинства.

08:40 04.07.2022

Основні правила безпечної поведінки на воді та біля води

Основні правила безпечної поведінки на воді та біля води

  З настанням теплої пори року більшість мешканців намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, озерах, ставках та інших водоймах. Купання та плавання – це хороший, корисний і активний відпочинок. Вода приносить багато задоволення людям дисциплінованим, обачним, але вона може завдати багато неприємностей людям, які не дотримуються правил безпечної поведінки на воді.

14:54 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь