A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця Агрономічної громади з УВКБ ООН для надання підтримки вимушеним переселенцям

Співпраця Агрономічної громади з УВКБ ООН для надання підтримки вимушеним переселенцям

Щодня в Україні кількість внутрішньо переміщених осіб та їх потреб продовжують зростати. Тому для задоволення потреб місцева влада починає співпрацювати з різноманітними міжнародними організаціями.

16:45 19.07.2022

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

13:30 18.07.2022

Пожежно-профілактичне  відпрацювання приватного житлового сектору щодо запобігання виникненню пожеж на території Агрономічної територіальної громади

Пожежно-профілактичне  відпрацювання приватного житлового сектору щодо запобігання виникненню пожеж на території Агрономічної територіальної громади

15.07.2022 року інспекторським складом Вінницького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області разом з представниками Агрономічної сільської ради здійснено інформаційно-роз'яснювальну роботу з місцевими жителями с. Горбанівка, с. Рівець та с. Ільківка. Із жителями сільських населених пунктів проведено інструктажі та інформаційно-роз`яснювальну роботу на такі теми: - першочергові дії населення у разі знаходження вибухо-небезпечних предметів ; - основні правила безпечної поведінки на водних об'єктах; - правила пожежної безпеки в побуті; Для проведення даного заходу було задіяно 5 чоловік особового складу та 8 представників Агрономічної сільської ради.  Здійснено 4 виступи в трудових колективах: Горбанівського ЗДО (ясла-садок) "Перлина", Ільківської ЗОШ 1-2 ступенів, Горбанівської філії Агрономічного ЦКіД, Агрономічної сільської ради якими охоплено 24 працівника. За результатами даного заходу було проінструктовано - 500 чоловік, відпрацьовано домоволодінь - 420, розповсюджено друкованої продукції - 700 листівок. Також охоплено 25 громадян, які відносяться до "групи ризику", а саме:  - особи похилого віку та одинокі; - багатодітні родини; -асоціальні сім'ї.

13:40 15.07.2022

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ  У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІННИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМУЄ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІННИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ ІНФОРМУЄ

Відповідно до оперативних повідомлень з початку 2022 року працівники територіальних органів Держпродспоживслужби взяли участь у розслідуванні 34 спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань, внаслідок яких постраждало 302 особи, з них 138 дітей (45,7 %), у тому числі після введення воєнного стану зареєстровано 27 спалахів, внаслідок яких постраждало 249 осіб, з них 103 дитини (41,4 %). За аналогічний період 2021 року працівники Держпродспоживслужби взяли участь у розслідуванні 36 спалахів гострих кишкових інфекційних захворювань, внаслідок яких постраждало 427 осіб, з них 319 дітей (74,7 %). Всього за 6 місяців 2022 року спалахи зареєстровано на території наступних областей (другою цифрою зазначено кількість спалахів після введення воєнного стану): у Львівській області - 12/11, Одеській - 4/3, Дніпропетровській - 3/3, Запорізькій та Київський - 3/2, Тернопільській - 2/2, Полтавській - 2/1, Закарпатській, Івано-Франківській - 1/1, Черкаській та Чернівецькій - по 1/0, м. Київ - 0/1 спалах. За 6 місяців 2022 року серед розслідуваних спалахів розподіл за місцем виникнення наступний: 5 спалахів зареєстровано у дитячих закладах (заклади дошкільної освіти - 4, школи - 1); 6 спалахів - у побуті; 6 спалахів, пов’язані із закладами громадського харчування; по 1 - з їдальнею промислового підприємства та установи виконання покарань; у місцях тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб - 15 спалахів. За оперативними даними у поточному році 8 спалахів викликано вірусами (рота норовірусами), 1 спалах - шигелами, 5 - сальмонелами, 12 - іншими бактеріальними збудниками, при 5 спалахах -збудника не встановлено, при 1 - хворі не обстежувалися, при 2 – дослідження тривають. Передача збудників інфекції в 2022 році відбувалася: харчовим шляхом - 19 спалахів, контактно - побутовим шляхом - 9, при 3 - фактори та  шляхи інфікування не встановлено, забруднена вода стала фактором передачі при 1 спалаху, триває санітарно-епідеміологічне розслідування 2 спалахів.

12:37 15.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь