A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Створено клас пожежної безпеки для занять з дітьми на базі Агрономічненської школи

Створено клас пожежної безпеки для занять з дітьми на базі Агрономічненської школи

За інформацією Вінницького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області впродовж 2021 року на території Вінницького району зареєстровано 1148 пожеж, з них 454 пожежі виникло в екосистемах. Загинуло внаслідок пожеж 31 людина, з них 2 дитини. Травмовано на пожежах 16 осіб, врятовано 12 осіб. Прямі збитки, завдані пожежами склали 39 млн. 209 тис. 718 грн. Побічні збитки, завдані пожежами склали 95 млн. 072 тис. 612 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 91 млн. 051 тис. 746 грн. Аналізуючи причини пожеж, внаслідок яких загинули люди, слід відзначити їх найбільшу кількість від необережного поводження під час куріння - 29 (33,7%), з них 20 в стані алкогольного сп’яніння;

14:02 27.06.2022

Випускники Агрономічної ТГ отримали документи про освіту

Випускники Агрономічної ТГ отримали документи про освіту

Випускний - це одночасно весела і дуже сумна подія. У цей день випускники назавжди прощаються зі школою і вчителями, завершують важливий етап у своєму житті. Однак для випускників, їх батьків і вчителів цей день залишається хвилюючим і емоційним, незважаючи на те, що в цьому році він проходить не лише в умовах карантину коронавірусу, а ще й - війни.

15:18 24.06.2022

Відновлення роботи ЗДО "Перлина"

Відновлення роботи ЗДО "Перлина"

Воєнний стан в Україні триває вже понад 100 днів. Проте освітній процес поступово відновлює роботу. І тисячі закладів по всій країні вже приймають дітей. Найбільше, звісно, на заході. Остаточне рішення про формат навчального процесу приймають комісії у кожній області, громаді окремо, зважаючи на всі фактори.  

12:56 24.06.2022

Бережіть природу!

Бережіть природу!

У період високої пожежної небезпеки виникає найбільша кількість лісових пожеж, які в окремих випадках набувають масштабів надзвичайних ситуацій, що потребує залучення значних сил і засобів ДСНС для їх ліквідації, у тому числі додаткового залучення сил з інших регіонів. Пожежна безпека в лісах формується під впливом антропогенних факторів та клімату. Це насамперед необережне поводження з вогнем людей під час перебування у лісі, спалювання стерні та пожнивних залишків на сільгоспугіддях, удари блискавки, суха погода та високий температурний фон. Відповідно до Правил пожежної безпеки, які є обов’язковими для виконання центральними і місцевими органами державної виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями (незалежно від виду їх діяльності та форм власності) і громадянами, що з будь-яких причин перебувають у лісі.

11:56 24.06.2022

Діти з Агрономічної громади вирушили в табір до Польщі

Діти з Агрономічної громади вирушили в табір до Польщі

22 червня діти з Агрономічної громади за сприяння сільського голови Сергія Сітарського  та голови МГО Україна - Польща – Німеччина  Сергія Татусяка виїхали до польського міста Криниця-Здруй в табір. Там діти відпочиватимуть безкоштовно 21 день: будуть гратися, знайомитися з містом, ходити у походи, на пляж та тренуватися .

11:44 24.06.2022

В Агрономічну громаду прибула гуманітарна допомога від благодійної організації World Central Kitchen

В Агрономічну громаду прибула гуманітарна допомога від благодійної організації World Central Kitchen

В Агрономічній громаді продовжується надаватись гуманітарна допомога. Завдяки представникам «World central kitchen» та за участю Агрономічної сільської ради люди, які постраждали від військових дій вкотре  отримали харчові набори.

11:12 24.06.2022

22 червня – День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

22 червня – День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

У День скорботи й вшанування пам’яті жертв війни в Україні сільський голова Сергій Сітарський разом із працівниками апарату виконавчого комітету та комунальних закладів Агрономічної сільської ради, вшанували пам’ять жертв війни покладанням квітів до меморіалів загиблим воїнам в селах громади. Присутні вшанували пам'ять усіх, хто поліг на полі бою, загинув у фашистських концтаборах, помер від важких ран у роки Другої світової хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятників загиблим воїнам.

13:48 22.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь