A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

День вчителя в Агрономічній громаді

День вчителя в Агрономічній громаді

День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом. Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни. А 27 вересня святкують День працівників дошкільних освітніх закладів. От і цього року 30 вересня у нашій громаді відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти в Агрономічному центрі культурі та дозвілля. В підготовці концерту взяли участь  Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів та Агрономічний центр культури та дозвілля, а саме: ведучі Карнафель Марія, Суслов Олег, Зонюк Тетяна, Куций Дмитро, Олійниченко Ілона та Лукіянчук Софія; вокальний ансамбль "Зорецвіт" керівник Смашнюк Н. М.; вокалісти Слободянюк Софія і Зонюк Олександр; вихованці зразкового  аматорського хореографічного колективу "Сонечко" керівники Гаврилюк Л. Б. та Волошенюк-Шостаківська І.М.

21:38 30.09.2021

Всеукраїнський день бібліотек в Агрономічному Центрі культури та дозвілля

Всеукраїнський день бібліотек в Агрономічному Центрі культури та дозвілля

Всеукраїнський день бібліотек відзначали сьогодні в Агрономічному центрі культури та дозвілля. Свято пройшло у затишній атмосфері в колі колег бібліотекарів, читачів бібліотеки та керівництва громади. Сільський голова - Сергій Сітарський звернувся до присутніх з вітальним словом та подарував кожній бібліотеці книги.Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін привітав присутніх бібліотекарів з професійним святом та побажав кожному Віри, Надії, Любові...Заступник сільського голови – Тетяна Закревська побажала присутнім миру, злагоди та наснаги у своїй роботі, а також вдячних читачів.

21:14 30.09.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження головного спеціаліста відділу організаційного та інформаційного забезпечення – Вернигор Валентину Миколаївну! У цей святковий день бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі.Хай у Вашій оселі буде затишок, спокій і радість, а доля буде прихильною до Вас у всіх    починаннях!

18:30 30.09.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні День народження святкує Голова координаційної ради  ветеранів Агрономічної ОТГ  Олександр Васильович Ковальчук                                 

14:33 30.09.2021

Звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок»

Звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 р. № 178 « Про затвердження Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педколективом та громадськістю», з метою поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень 29 вересня 2021 року відбувся звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» Мельник І.Г.

11:24 30.09.2021

Новий спортивний інвентар отримали школи громади

Новий спортивний інвентар отримали школи громади

Для загальноосвітніх навчальних закладів Агрономічної громади закупили спортивний інвентар для занять фізичною культурою.Адже протягом останніх 10 років школам не оновлювали матеріальну базу.Тому було прийнято рішення сільським головою- Сергієм Сітарським та налаьником відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради - Олександром Грустіліним закупити нове обладнання для занять.

21:23 29.09.2021

Вітаємо!

Вітаємо!

24 -25  вересня  Вінницьким  обласним  відділенням  Комітету  з  фізичного  виховання  та  спорту  Міністерства  освіти і науки  України та  Вінницькою обласною  організацією  профспілки  працівників  освіти і науки України  проведено  Спартакіаду серед  працівників  закладів системи  загальної  середньої  освіти області у  2021році.

21:19 29.09.2021

World Cleanup Day відбувся в громаді

World Cleanup Day відбувся в громаді

26 вересня Агрономічна територіальна громада приєдналася до акції «World Cleanup Day». Метою заходу є  формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, сприятливих умов для розвитку волонтерства  і самореалізації української молоді. Територія громади була поділена по зонах прибирання. Сільський голова разом  з працівниками та небайдужими мешканцями долучилися до акції. Всесвітній день прибирання згуртував багатьох над глобальною проблемою, дав світові спільну мету – врятувати планету від сміття.

21:17 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь