Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Безбар'єрність - це...

Безбар'єрність - це...

Безбар’єрність — це норма, яка має бути закріплена на рівні кожної громади. Саме з цією метою цьогоріч була затверджена Нацстратегія безбар’єрності, ініціатором розробки якої виступила перша леді Олена Зеленська. А вже минулого тижня Уряд затвердив відповідний План заходів на виконання Стратегії у найближчі роки. У документ увійшли і першочергові заходи з досягнення фізичної безбар’єрності, запропоновані Мінрегіоном.

10:01 09.11.2021

Відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу Центр культури та дозвілля Агрономічної сільської ради

Відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу Центр культури та дозвілля Агрономічної сільської ради

08 листопада відбулось перше засідання конкусної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу - Центр культури та дозвілля Агрономічної сільської ради. На засіданні обрали голову конкурсної комісії - Закревську Тетяну Петрівну. Також було затверджено порядок конкурсного добору керівника комунального закладу та розглянуто пакет докуменів, поданих кандидатами на посаду. Рішенням конкурсної комісії кандидати допущені до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального закладу. Наступний етап відбудеться 10 листопада.

09:56 09.11.2021

Вітаємо ФК "Патріот" з перемогою!

Вітаємо ФК "Патріот" з перемогою!

07 листопада відбувся важливий матч в рамках Чемпіонату Вінницького району з футболу у Прем'єр-лізі, між ФК "Патріот" (Агрономічне) та "Нива" (Стрижавка). Підтримали та вболівали за хлопців Олександр Масленніков - депутат Вінницької обласної ради, Сергій Сітарський-сільський голова Агрономічної громади та депутат – Олександр Мороз. Тренеру було вручено кошти  для адміністративних витрат та підтримки футбольного клубу.

14:40 08.11.2021

Щеплення — суперсила від хвороб

Щеплення — суперсила від хвороб

«Щеплення — суперсила від хвороб» — інформаційна кампанія Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), USAID Transformation Communications Activity та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Кампанія закликає пам’ятати про важливість вчасного щеплення за національним календарем дорослих і дітей навіть під час пандемії. Відповідно до Національного календаря профілактичних щеплень діти отримують захист від десяти інфекційних захворювань, дорослі — від двох. Щеплення — безкоштовні: держава закуповує всі вакцини, які входять до Національного календаря профілактичних щеплень.

10:20 02.11.2021

Розпочато капітальний ремонт дороги по вулиці Мічуріна село Агрономічне

Розпочато капітальний ремонт дороги по вулиці Мічуріна село Агрономічне

В рамках програми Президента України «Велике будівництво» на умовах співфінансування з Агрономічною сільською радою розпочаті роботи по капітальному ремонту дорожнього покриття з облаштуванням тротуарів по вулиці Мічуріна в селі Агрономічне.

17:00 01.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь