A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем працівника лісу!

Привітання з Днем працівника лісу!

Вітаю працівників лісового господарства України з професійним святом - Днем працівника лісу! Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом!

20:40 19.09.2021

Акція "Всесвітній день прибирання"

Акція "Всесвітній день прибирання"

17 вересня в Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ступенів відбулася акція "Всесвітній день прибирання". До акції долучилися учні від 1 до 11 класу. Дякуємо небайдужим жителям нашої планети!

17:44 19.09.2021

Проведено роботи по благоустрою доріг населених пунктів

Проведено роботи по благоустрою доріг населених пунктів

Сьогодні проведено роботи по благоустрою доріг населених пунктів нашої громади, а саме  здійснено підсипку  дорожнього покриття щебенем у селах: Ільківка (вулиця Набережна,  Миру, Партизанська) , Горбанівка (вулиця Гагаріна) , Рівець (вулиця Миру)

21:09 17.09.2021

Вперше зі звітом заслухали директора ЗДО "Перлина"

Вперше зі звітом заслухали директора ЗДО "Перлина"

Вперше цього року 15 вересня в Будинку культури села Горбанівка відбувся звіт директора ЗДО «Перлина» Майбороди Галини Павлівни. Це своєрідний розвиток демократії  та співпраці між громадськістю та керівництвом закладу. На зустрічі також були присутні: сільський голова - Сергій Сітарський, заступник сільського голови -Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін. 25 осіб оцінили задовільною роботу керівника закладу, 1 особа – незадовільно. Після звіту директора, виступив начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму. Він розповів, що підсумку підготовки до нового навчального року заклад «Перлина» є найкращим. Також за результатами перевірки системи управління безпечністю харчування (НАССР), всі вимоги навчальний заклад виконав на  4+. Тому можна говорити про відповідність норм харчування в даному дитячому садку практично європейським. Наприкінці Олександр Грустілін подякував директору та колективу та наголосив на необхідність процесу вакцинації серед працівників. Також додав, що незабаром має бути створено офіційний сайт ЗДО «Перлина», що значно полегшить комунікацію з батьками і допоможе оперативно співпрацювати.

21:25 16.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь