A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося штабне тренування в Агрономічній сільській раді

Відбулося штабне тренування в Агрономічній сільській раді

Відповідно до плану основних заходів  цивільного захисту Агрономічної територіальної громади на 2021 рік, 12 жовтня 2021 року під керівництвом заступника сільського голови Тетяни Закревської було проведене штабне тренування з керівним складом органів управління місцевої ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

12:55 12.10.2021

Святкування Дня села Бохоники

Святкування Дня села Бохоники

Щорічно, восени,  за традицією, в День Святого Івана Богослова  мешканці села Бохоники відзначають Храмове свято  та  День села. Саме в цей день з’їзджаються  і сходяться до свого рідного дому люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. А  жителі, сусіди чи просто знайомі вітають один одного з празником.

19:23 09.10.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Сьогодні свій День народження святкує депутат, головний спеціаліст Служби у справах дітей Агрономічної сільської ради – Шевченко Аліна Дмитрівна!

10:44 09.10.2021

Прокачана молодіжна рада - розвинена громада

Прокачана молодіжна рада - розвинена громада

Сьогодні заступник сільського голови – Тетяна Закревська разом з представниками громади взяли участь в семінарі-тренінгу «Прокачана молодіжна рада - розвинена громада». Учасники мали змогу опрацювати проблематику молодіжної політики на Вінниччині, розробити мету та цілі своєї молодіжної ради, поділитись досвідом роботи з молоддю в сучасному світі. На тренінгу були присутні громади, в яких вже повноцінно існує та працює молодіжна рада та новачки в цій справі, як Агрономічна громада. Захід пройшов в цікавій, дружелюбній атмосфері.

18:36 08.10.2021

Як діяти роботодавцю, якщо його працівнику відкрили е-лікарняний?

Як діяти роботодавцю, якщо його працівнику відкрили е-лікарняний?

Щодня в Україні зростає кількість медичних висновків про тимчасову непрацездатність, які лікарі створюють для пацієнтів замість видачі звичних паперових лікарняних. Сьогодні за даними НСЗУ сформовано вже майже 177 тисяч медвисновків, 92,9% з яких – у разі захворювання або травми загального характеру.

18:34 08.10.2021

Агрономічна сільська рада вітає з Днем юриста!

Агрономічна сільська рада вітає з Днем юриста!

Вітаємо з Днем юриста України! Хочемо побажати непереможного здоров'я, ентузіазму, оптимізму, бадьорості і найміцніших сил. Бажаємо не знати помилок і невдач, втоми та безвиході. Нехай всі справи успішно фінішують, а в особистому житті нехай буде щастя та спокій.

18:19 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь