A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Бабин Яр пам'ять на тлі історії

Бабин Яр пам'ять на тлі історії

В Агрономічному центрі культури та дозвілля, спільно з учителем історії  Агрономічненської СЗШ Голубахою Юлією Володимирівною , проведено інформаційно - історичну зустріч з учнями 9 - 11 класів " Бабин Яр пам'ять на тлі історії",приурочену 80-річниці того жахливого злочину... За два дні, 29 і 30 вересня 1941 року, на околиці Києва розстріляли 33 771 людину. Серед них були євреї, сінті та рома, радянські військовополоненні, комуністи - підпільники. Але євреїв було найбільше: понад 30 тис. людей. Наймолодшій жертві було 3 дні, тоді як найстаршій - 103 роки. Зустріч почалась із висвітлення презентації " Все мовчки тут кричить". Учитель історії Голубаха Юлія Володимирівна дуже вміло та чітко коментувала хід презентації, доповнюючи цікавими фактами, які стосувались саме Вінниці і про які мало хто знає. Також усі присутні почули спогади Новак Т. " Мої бабуся і мама переховували сім'ю євреїв у Вороновиці" присутні слухали да дивились на жінку з екрану затамувавши подих, адже це було зовсім близько і не так давно... Це було і ми не маєм права того не знати чи забути! Завідувачкою бібліотеки була підготовлена тематична виставка до 80 роковин Бабиного Яру " Жива пам'ять Бабин Яр" . Бібліотекар ознайомила учнів із основними розділами даної виставки та презентувала дві книги: Анатолій Кузнецов " Бабий Яр", Докія Гуменна " Хрещатий Яр", закликавши усіх присутніх прочитати ці книги, адже то наші страшні сторінки історії, які ми маємо знати, пам'ятати та переказувати наступним поколінням. Наприкінці зустрічі учитель історії Голубаха Юлія Володимирівна  провела цікаву бесіду, в ході якої усі ділилися враженнями від почутого та побаченого. Дійсно, вражає! Шкода, що так було...

15:32 29.09.2021

Звіт директора ЗДО "Сонечко"

Звіт директора ЗДО "Сонечко"

28 вересня, в ЗДО "Сонечко" Агрономічної сільської ради  відбувся щорічний звіт директора  закладу  Нагребецької Г.М.  перед колективом, батьками та громадськістю про свою діяльність у 2020- 2021н.р.                                                      На  зібранні були присутні: сільький голова Агрономічної сільської ради  Сітарський С.М., заступник сільського голови з гуманітарних питань Закревська Т.П., начальник відділу освіти,молоді, спорту, культури  та туризму Грустілін О.О.   У своєму виступі, директор висвітлила діяльність керівника у вирішенні освітніх, методичних, адміністративних, фінансових та господарських завдань,  поділилася  інформацією про здобутки та успіхи педагогічного колективу  за звітний період, наголосила про важливість впровадження педагогічних інноваційних педагогічних технологій в освітній процес. Саме інновації є необхідними для ведення пошуку шляхів розв’язання проблем в дошкільній галузі, прагнення педагогів підвищити якість освітніх послуг, урізноманітнити їх, задовільнити, зростаючі з кожним роком, запити батьків.

15:11 29.09.2021

Засідання міждисциплінарної команди та засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Засідання міждисциплінарної команди та засідання комісії з питань захисту прав дитини.

24 вересня відбулося засідання міждисциплінарної команди та засідання комісії з питань захисту прав дитини. На засіданнях були присутні голова сільської ради С.Сітарський, заступник голови сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Т. Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – О. Грустілін, начальник відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я –Д. Часовських, директор центру надання соціальних послуг –О. Христянко, начальник служби у справах дітей – Т. Семенюк-Сотник, майор поліції  ВП№3 ВРУП ГУНП у Вінницькій області – І. Франкова, головний  спеціаліст служби у справах дітей – А.Шевченко, завідувач відділення соціальної роботи у громаді центру надання соціальних послуг – Ю.Небунеля та головний спеціаліст відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я - Т.Костюк

23:21 27.09.2021

В День працівника дошкільної освіти в ЗДО "Дзвіночок" завітав голова Вінницької ОДА

В День працівника дошкільної освіти в ЗДО "Дзвіночок" завітав голова Вінницької ОДА

27 вересня Україна  святкує  День працівника  дошкільної  освіти. Це свято вирішили відзначати для підняття престижності професії вихователя та об’єднання потенціалу дошкільної освіти різних регіонів України. 

17:08 27.09.2021

"Жовтий" рівень епідемічної небезпеки

"Жовтий" рівень епідемічної небезпеки

За рішенням Державної комісії ТЕБ та НС, з 00 год. 00 хв. 23 вересня 2021 р. на території всієї України встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

16:42 27.09.2021

В рамках «Великого будівництва» триває ремонт важливої для логістичного потенціалу Вінниччини автодороги А/Д-0-02-21-08 Мазурівка-Тульчин протяжністю 5,8 км

В рамках «Великого будівництва» триває ремонт важливої для логістичного потенціалу Вінниччини автодороги А/Д-0-02-21-08 Мазурівка-Тульчин протяжністю 5,8 км

На Вінниччині триває відновлення мережі автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

16:18 27.09.2021

Триває капітальний ремонт дороги місцевого значення Вороновиця-Тиврів-Шаргород

Триває капітальний ремонт дороги місцевого значення Вороновиця-Тиврів-Шаргород

Автомобільна дорога загального користування місцевого значення О-02-03-05 Вороновиця-Тиврів-Шаргород загальною протяжістю 71,165 км. є важливою транспортною артерією для Вороновицької, Тиврівської, Мурафської та Шаргородської територіальних громад області. Середньорічна добова  інтенсивність руху тут -1650 авто/добу.   Сергій Борзов голова Вінницької ОДА повідомив, що у 2021 році в рамках Національної програми «Велике будівництво» на шляхопроводі розпочато реалізацію проєкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-03-05 Вороновиця-Тиврів-Шаргород км 28+800 – км 40+000, протяжністю 11,2 км» вартістю 130,0 млн грн.

16:13 27.09.2021

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні,  27 вересня День народження святкує касир відділу звітності і контролю Агрономічної сільської ради, Новотарська Наталія Вікторівна. Колектив сільської ради бажає іменинниці  міцного здоров'я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду та здійснюються усі мрії.

11:23 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь