Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Для покращення робіт з благоустрою територій

Для покращення робіт з благоустрою територій

За ініціативи сільського голови Сергія Сітарського, було подаровано Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля  електричний садовий тример для благоустрою території клубу та дитячого майданчика, який буде невдовзі встановлено. Сьогодні інструмент було передано завідувачу філії - Людмилі Пінчук.

22:00 25.08.2021

Оновили зупинку в селі Рівець

Оновили зупинку в селі Рівець

24 серпня відбулося відкриття оновленої зупинки громадського транспорту в селі Рівець. Автор ідеї - місцева жителька Світлана Дзюбенко. Як розповідає жінка, думка прикрасити зупинку виникла ще три роки назад. Лише не вистачало коштів на фарби. Тому спочатку зробили освітлення на місці очікування транспорту. Але мрія змінити щось не полишала пані Світлану. Одного разу її ескізи побачила представниця Молодіжної ради, яка поділилася ідеєю з сільським головою Сергієм Сітарським.  І вже на День Незалежності України мешканці села могли милуватися оновленою зупинкою.

21:56 25.08.2021

Ти у мене єдина

Ти у мене єдина

24 серпня відбувся урочистий концерт в селі Агрономічне, присвячений 30-й річниці Незалежності України. Вперше святкова програма об’єднала нашу громаду, адже з кожного села представлено святкові номери. День Незалежності України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості, воно безумовно належить до числа дат, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє.

16:21 25.08.2021

Змагання на кубок сільського голови

Змагання на кубок сільського голови

23 серпня відбулося урочисте відкриття змагань на кубок сільського голови – Сергія Сітарського. Участь міг взяти кожний мешканець Агрономічної територіальної громади. Серед видів змагання - шахи, малий футбол, настільний теніс, волейбол, стрітбол, дартс. Сергій Сітарський побажав кожному учаснику успіхів та перемог. На відкритті змагання також вперше виступила команда черлідерів. 24 серпня відбудеться урочиста церемонія закриття змагань та нагородження переможців.

21:15 23.08.2021

Фестиваль народного мистецтва "Скарби Поділля"

Фестиваль народного мистецтва "Скарби Поділля"

23 серпня у Вінниці проходив XIII обласний фестиваль народного мистецтва "Скарби Поділля". У дні святкування незалежності України такий захід традиційно організовує обласний Центр народної творчості. У парку ім. Леонтовича громади Вінниччини у своїх світлицях демонстрували вироби з гончарства, вишивки, ткацтва, різьби по дереву. На фестивалі також представлені дідухи, обрядові хліби, мед.

21:11 23.08.2021

Вишиванкова хода «Барви України»

Вишиванкова хода «Барви України»

Вишиванкова хода в переддень святкування 30-ї річниці Незалежності України відбулася в селі Агрономічне. Рух колони учасників стартував від сільської ради до подвір’я Агрономічненської СЗШ, де сільський голова, Сергій Сітарський урочисто підняв Державний Прапор України та привітав всіх пристуніх. У святковому параді взяли участь працівники сільської ради та її виконавчих органів, вчителі, учні жителі села. Після завершення урочистої частини всіх запросили на відкриття спортивних змагань.

21:09 23.08.2021

Відзначення Дня Державного Прапора України в Агрономічній громаді

Відзначення Дня Державного Прапора України в Агрономічній громаді

Державний Прапор є одним із державних символів країни. Це стяг правильної геометричної (частіше прямокутної) форми із спеціальним забарвленням. Кольори прапора відбивають національні традиції, ідентифікують певну територію.

21:05 23.08.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження інспектора відділу архітектури та просторового розвитку – Олега Підлубного з Днем народження! Нехай кожен Ваш день буде сповнений радістю, посмішками та чудовими емоціями! Гарного настрою, натхнення, наснаги, творчих злетів, потужних звершень, добробуту, оптимізму і миру! Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання!

17:00 22.08.2021

В селі Агрономічне з'явилася нова клумба з квітами

В селі Агрономічне з'явилася нова клумба з квітами

Тривають роботи з благоустрою сіл Агрономічної громади. Прибирання вулиць,   викошування трави та висадка квітів – це ті питання, яким у приділяється багато уваги у весняно-літній період. Тому  з ініціативи Агрономічної сільської ради та за допомогою ФОП Головчук В.В. в селі Агрономічне з’явилася  нова квіткова клумба.

16:53 22.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь