A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо!

Вітаємо!

Колектив Агрономічної сільської  ради  та відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму вітає інспектора відділу - Тимощенко Анну з одруженням. Молодятам бажаємо прожити все життя, не знаючи бід і горя, міцно любити один одного і завжди підтримувати, радіти життю і разом прагнути до досягнення цілей.

18:37 28.08.2021

Відкриття IV фестивалю «Operafest Tulchyn»

Відкриття IV фестивалю «Operafest Tulchyn»

27 серпня сільський голова Сергій Сітарський разом з представниками Агрономічної громади відвідали відкриття IV фестивалю «Operafest Tulchyn». Започаткований у 2017 році для того, щоб привернути увагу до порятунку унікальної історичної пам’ятки національного значення – тульчинського Палацу Потоцьких – OPERAFEST TULCHYN вже у перший рік проведення став безпрецедентним прикладом того, як якісна культурна подія може врятувати історію.

16:39 28.08.2021

Обладнуємо класи початкової школи

Обладнуємо класи початкової школи

Одним з пріоритетних напрямків розвитку освіти в нашій громаді є створення безпечного та комфортного освітнього середовища, в тому числі обладнання класів початкової школи меблями.

15:54 28.08.2021

На автомобільній дорозі М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» продовжують капітальний ремонт

На автомобільній дорозі М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» продовжують капітальний ремонт

На об’єкті км 312 + 968 — км 317 + 968 автомобільної траси М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» продовжують капітальний ремонт у рамках проекту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», - повідомив голова ОДА Сергій Борзов.

14:26 28.08.2021

Громадське обговорення проекту Детального плану території

Громадське обговорення проекту Детального плану території

26 серпня в Будинку Культури села Агрономічне відбулося громадське обговорення проекту «Детального плану території (земельні ділянки з кадастровими номерами 0520680200:01:004:2305, 0520680200:01:004:1405, 0520680200:01:004:1940) для розміщення житлової та громадської забудови на території Агрономічної сільської ради Вінницького району, Вінницької області». На зборах були присутні представники громадськості, власники земельних ділянок та працівники Агрономічної сільської ради. В підсумку засідання схвалили представлений проект ДТП території, які знаходяться у приватній власності громадян та рекомендувати ДТП подати на розгляд до містобудівної ради Управління містобудування та архітектури Вінницької обласної державної  адміністрації.

12:49 27.08.2021

Освіта України 30 без бар'єрів: вектори якості та успіху

Освіта України 30 без бар'єрів: вектори якості та успіху

26 серпня  в приміщенні комунального закладу вищої освіти "Вінницька академія безперервної освіти" департамент гуманітарної політики обласної державної адміністрації провів серпневу конференцію працівників освіти області на тему: "Освіта України 30 без бар'єрів: вектори якості та успіху".  У вищезазначеній конференції взяли участь: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Закревська Т.П., начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Грустілін О.О. та головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Стахміч І.П.

16:53 26.08.2021

Перевіряли готовність до нового навчального року

Перевіряли готовність до нового навчального року

25 серпня 2021 року відбувся об'їзд з метою прийому готовності закладів освіти Агрономічної територіальної громади до 2020-2021 навчального року. До складу комісії увійшли: заступник голови Вінницької районної державної адміністрації Каменщук Т.Д., представник Вінницького управління Головного управління Держспоживслужби України у Вінницькій області Авілова О.В., заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Закревська Т.П., головні спеціалісти відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Стахміч І.П. та Добровольський М.П. Також до складу комісії у кожному закладі окремо увійшли керівник та голова профспілки закладу. В ході об'їзду було визначено комісією, що усі заклади освіти Агрономічної сільської ради готові до нового навчального року. В складених актах кожному із закладів було надано пропозиції та рекомендації щодо подальшої роботи.

16:50 26.08.2021

Для покращення робіт з благоустрою територій

Для покращення робіт з благоустрою територій

За ініціативи сільського голови Сергія Сітарського, було подаровано Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля  електричний садовий тример для благоустрою території клубу та дитячого майданчика, який буде невдовзі встановлено. Сьогодні інструмент було передано завідувачу філії - Людмилі Пінчук.

22:00 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь