Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо вирізки аварійних дерев

Щодо вирізки аварійних дерев

До сільської ради часто звертаються мешканці щодо вирізки аварійних дерев. Тому вчора комісія сільської ради виїжджала  на місця, які подані відповідні звернення і склали акти про обстеження зелених насаджень, що потребують вирубки, які були одразу затверджені на засіданні виконавчого комітету.

12:13 01.04.2021

Чужої біди не буває

Чужої біди не буває

Агрономічна сільська рада дякує всім небайдужим, хто долучився до допомоги маленької дівчинки, Ошовської Улянки. Ваша підтримка у цей нелегкий час дуже важлива! Вона свідчить про Ваше розуміння масштабу проблеми та за те що не залишаєтесь осторонь проблем. Наразі дівчинка знаходиться в КНП «Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки» Вінницької обласної ради, де проходить курс реабілітації.

10:39 01.04.2021

Смарт - самоврядування : прозора влада, доступні послуги - сучасні громади

Смарт - самоврядування : прозора влада, доступні послуги - сучасні громади

Сьогодні, 30 березня,  начальник відділу житлово - комунального господарства транспорту та благоустрою Агрономічної сільської ради прийняв участь в онлайн - семінарі  «Смарт - самоврядування : прозора влада, доступні послуги - сучасні громади». У роботі онлайн-семінару взяли участь запрошені спікери – провідні експерти та практики регіонального, національного та міжнародного рівнів. Слухачами стали понад 70 представників територіальних громад Вінницької області та громад-партнерів з сусідніх областей. Семінар складався з трьох блоків:

20:35 30.03.2021

Засідання конкурсної комісії відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму

Засідання конкурсної комісії відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму

30 березня відбулося засідання конкурсної комісії відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму на зайняття посади директора комунального закладу - Центр культури та дозвілля Агрономічної сільської ради.

16:38 30.03.2021

До уваги жителів с. Агрономічне

До уваги жителів с. Агрономічне

Для виконання покладених на Національну гвардію України функцій та завдань, військова частина 3008 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України (м. Вінниця вул. Некрасова, 72), проводить набір на  військову службу за контрактом громадян України призовного віку, бажаючих реалізувати свій громадянський обов’язок щодо захисту Батьківщини.

14:57 30.03.2021

Зустріч сільського голови з ОК "ЖБК "Укржитлобуд"

Зустріч сільського голови з ОК "ЖБК "Укржитлобуд"

29 березня о 10 годині відбулася робоча зустріч сільського голови Сергія Сітарського з власниками нерухомого майна за адресою вул. Мічуріна, 2а, с.Агрономічне ОК «ЖБК «Укржитлобуд» (Софія) та забудовником. Причиною зустріч стало неприйняття на останньому засіданні виконавчого комітету рішення про надання дозволу на тимчасове підключення до мережі водопостачання села Агрономічне. Забудовник взяв на себе зобов’язання, які частково вже виконав:

17:49 29.03.2021

Врятуй народний танець

Врятуй народний танець

«#Врятуй народний танець». Саме під  таким хештегом пройшла загальноукраїнська акція, яка  ставила за мету популяризацію народного танцю. Представники культурно-мистецьких організацій, керівники закладів культури, освіти, хореографічних колективів та всі небайдужі до долі української культури долучились до неї. Майстер класи, конкурси, фестивалі, відкриті уроки, конференції та онлайн навчання-це ті заходи, які спрямовані на те, щоб український народний танець жив, розвивався, прославляючи Україну.

17:43 29.03.2021

Робоча нарада

Робоча нарада

Сьогодні відбулася чергова робоча нарада керівників виконавчого апарату та органів сільської ради з сільським головою Сергієм Сітарським. Під час зустрічі учасники поділилися планами на наступний тиждень, обговорили проблемні питання. Також було порушено питання електронної черги до дитячого садочку, яке буде здійснюватися через автоматизовану систему відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради. Крім того, обговорювали питання щодо благоустрою території працівниками сільської ради та визначення дати суботника. Також Олександр Грустілін, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, розповів про перший етап обрання керівника Центру культури та дозвілля, що відбудеться 30 березня.

17:25 29.03.2021

Планова чистка лісових насаджень

Планова чистка лісових насаджень

В суботу, 27 березня відбулася зустріч сільського голови Сергія Сітарського, мешканців з підрядною організацією, яка проводить планову чистку стихійних лісових насаджень на території «Барського» та «Наукового» масивів. Спільно домовилися проводити поетапну вирізку хворих дерев під наглядом мешканців. Після чого на їх місці будуть висаджені нові саджанці, які безкоштовно надасть ця підрядна організація.

17:22 29.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь