Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога Бохоницькому ФАП

Допомога Бохоницькому ФАП

        За зверненням депутата Агрономічної сільської ради Бунзи Н. до  депутата обласної ради Олександра Масленнікова надати допомогу в  медикаментами до Бохоницького ФАП. Оперативно відреагувавши, ліки закуплені і доставлені до місця призначення.

18:34 05.03.2021

ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ

ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ

Вітання з ювілеєм приймає жителька села Бохоники – Петрусь Тамара Семенівна. Народилася вона 4 березня 1931 р., в сім’ї колгоспників. Все життя важко пропрацювала. Трудову діяльність Тамара Семенівна розпочала з 16 років в ланці, а з 1952 року дояркою на молочно-тваринницькій фермі. За сумлінну працю та професіоналізм нагороджена орденом Трудового Червоного прапора. В 1992 році вийшла на заслужений відпочинок. Ювілярка має двох синів та онучку. Тамара Семенівна завжди брала активну участь в житті села та художньої самодіяльності.

17:25 05.03.2021

Нова школа в дії

Нова школа в дії

Нова українська школа невпинно розвивається.  Працювати за новим стандартом інколи непросто, але неймовірно цікаво, адже у кожного вчителя з’явився простір для творчості та самовираження.

16:42 01.03.2021

Виїзний прийом с.Горбанівка, с.Рівець

Виїзний прийом с.Горбанівка, с.Рівець

24 лютого відбувся виїзний прийом громадян сільського голови в селах Горбанівка та Рівець. Людей зібралося досить багато, кожний хотів донести своє питання і вирішити якнайшвидше. Щодо основних питань жителів с.Рівець були:

12:57 25.02.2021

Можливості розвитку територіальних громад

Можливості розвитку територіальних громад

23 лютого у Вінницькій обласній раді відбулася інформаційна зустріч для представників територіальних громад Вінницького району. Від нашої громади взяли участь сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу житлово-комунального господарства Володимир Дячук. Під час заходу представникам громад розповіли про умови та новації конкурсу обласної Ради “Комфортні громади” та можливості залучення коштів дорожнього фонду на ремонт та реконструкцію комунальних доріг. Також представників територіальних громад проконсультували щодо умов проведення конкурсу, вимог до подавачів, правил заповнення форми.

09:55 25.02.2021

Вони загинули заради нашого майбутнього

Вони загинули заради нашого майбутнього

Нам випало бути свідками подій драматичних і надзвичайно болючих. Ніколи не зітреться з пам’яті зима 2014 року. Вона перевернула нашу свідомість, показала, що українці – нація, гідна кращого майбутнього.

21:30 24.02.2021

ВІКТОРІЯ ГНАТЮК - УЧАСНИЦЯ ШОУ "ГОЛОС КРАЇНИ"

ВІКТОРІЯ ГНАТЮК - УЧАСНИЦЯ ШОУ "ГОЛОС КРАЇНИ"

21 лютого на телеканалі 1+1 відбулася телетрансляція 5 випуску 11 сезону шоу «Голос країни». У сліпих прослуховуваннях  взяла участь  жителька нашої громади Вікторія Гнатюк, заспівавши пісню «У неба попросим». До Вікторії повернулися два тренери: Тіна Кароль та Олег Винник. Учасниця приєдналася до команди Тіни Кароль.

12:30 23.02.2021

Ангели пам'яті

Ангели пам'яті

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Ще довго-довго, з покоління в покоління, будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

18:48 20.02.2021

Прийом громадян в с.Медвеже Вушко

Прийом громадян в с.Медвеже Вушко

17 лютого, в селі Медвеже Вушко відбувся виїзний прийом громадян сільського голови Сергія Сітарського. Взяли участь у зустрічі також заступник сільського голови Тетяна Закревська та інспектор господарського відділу Агрономічної сільської ради Леонід Назаренко. Впродовж всього відведеного часу люди зверталися зі своїми проблемами. Щодо піднятих питань розглядалися:

10:10 19.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь