Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

8 сесія 8 скликання

8 сесія 8 скликання

18 березня відбулася 8 чергова сесія Агрономічної сільської ради. Порядок денний сесії складався з  83 питань, з них один проект рішення було напрацьовано комісією в день сесії  і оголошено з голосу. На засіданні були присутні голова та члени громадської організації «Агрономічне без корупції. Громадський контроль» та громадськість. Більшість питань, що розглядалися мали земельний характер. На даний момент триває процес прийому-передачі майна, тому декілька питань стосувалися цієї теми. Також на сесії розглянули тарифи на вивезення твердих побутових відходів КОП «Бохоничанка». Всі питання порядку денного депутати досить швидко розглянули і прийняли відповідні рішення.

15:18 19.03.2021

Цифровізація Бохоницької бібліотеки

Цифровізація Бохоницької бібліотеки

Комп’ютеризація сільських бібліотек дає поштовх для розвитку успішних громад. Нові послуги з впровадження цифровізації створюють комфортні умови для співробітників та відвідувачів сільських бібліотек. Саме тому метою проекту «Дія. Цифрова освіта» є навчити і розвивати знання українців з цифрової грамотності.

15:16 19.03.2021

Виїзний прийом громадян сільського голови

Виїзний прийом громадян сільського голови

17 березня відбувся черговий виїзний прийом сільського голови Сергія Сітарського в селі Медвеже Вушко. Серед присутніх були представники садового товариства «Ведмеже». Зокрема, людей цікавили проблеми виїзду-в’їзду на своїх домівок. Проблема є актуальною досить тривалий час, адже встановлення відповідних дорожніх знаків і розмітки просто необхідне, тому що на даній ділянці дороги щороку трапляються дорожньо-транспортні пригоди, які призводять до летальних наслідків.

15:12 18.03.2021

З ювілеєм!

З ювілеєм!

Агрономічна сільська рада вітає Гудиму Антоніну Іванівну, жительку с.Бохоники,  з 90-річчям. Ваш ювілей — черговий доказ того, що 90 років — це зовсім не похилий вік. Низький уклін вам за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, будучи учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління. Бажаємо Вам міцного здоров’я, розуміння близьких, більше радості і задоволень, які Ви так заслужили. З ювілеєм!

12:25 15.03.2021

Виїзний прийом громадян сільського голови с.Ільківка

Виїзний прийом громадян сільського голови с.Ільківка

10 березня відбувся другий виїзний прийом сільського голови Сергія Сітарського до села Ільківка. Під час зустрічі учасник бойових дій звернувся з проханням щодо виділення земельної ділянки. Також розглядалося питання щодо освітлення та підсипання вулиці Набережної. Крім того, обговорювали благоустрій села.

15:56 11.03.2021

Привітання з 8 Березня!

Привітання з 8 Березня!

Прекрасні жінки! Ваше свято – це завжди свіжий подих весни у ніжному ароматі перших весняних квітів у загадкових жіночих усмішках. Сердечно вітаю Вас з цим прекрасним святом весни і надії. Українські жінки завжди були відомі своєю вродою та мудрістю. В усі часи жінка була, є і буде символом злагоди у сім’ї і суспільстві. Тож ми, чоловіки вдячні Вам за підтримку, взаєморозуміння, позитивну енергетику, від якої життя наше стає багатограннішим, наповнюється яскравими барвами. Від усієї душі бажаю кожній із Вас міцного здоров’я, родинного затишку та жіночого щастя. Щоб кожен день Вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки та душевний комфорт! Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, а доля буде щедро зігріта теплом і любов’ю, серце – увагою рідних і близьких! Сільський голова,

23:53 05.03.2021

Конкурс "Мама і я"

Конкурс "Мама і я"

Напередодні свята 8 Березня в Агрономічній ТГ проведено конкурс «Мама і я». У ньому брали участь мами разом з своїми дітьми з сіл територіальної громади,  демонструючи свої таланти. Перший конкурс –«Візитка», мав на меті познайомити зі своєю сім’єю, традиціями. Завдання наступного-заспівати колискову. Учасники справилися на всі 100%. В третьому конкурсі сім’ї дефілували в українських вбраннях. Своїми талантами між конкурсами ділилися учасники зразкового колективу під керівництвом Гаврилюк Л.Б., «Леді денс» з новим танцем та Софійка Слободянюк, яка зачарувала своїм неймовірним співом. Також на святі привітали найстарших жителів села Агрономічне, які мають звання «Ветеран праці». Захід пройшов з дотриманням карантинних вимог. Всі учасники отримали подарунки та грамоти, а глядачі море позитивних емоцій.

19:25 05.03.2021

Привітання для жінок-ветеранів праці громади

Привітання для жінок-ветеранів праці громади

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

18:48 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь