A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч начальника Управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації

Робоча зустріч начальника Управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації

    Вчора, 19 січня, відбулася робоча зустріч начальника Управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації О.М.Дернової із заступником Агрономічного сільського голови Закревською Т.П. В ході зустрічі обговорювалися питання щодо створення базової мережі закладів культури на території Агрономічної ТГ.

10:24 20.01.2021

Нарада Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної ТГ з керівниками освітніх закладів

Нарада Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної ТГ з керівниками освітніх закладів

19 січня в приміщенні Будинку культури с.Агрономічне відбулася нарада Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної ТГ з керівниками освітніх закладів. Серед присутніх були: сільський голова Сітарський С.М., заступник сільського голови Закревська Т.П., керівник відділу Грустілін О.О. та керівництво дитячих садочків та шкіл громади. Питання, що обговорювалися під час зустрічі здебільшого стосувалися фінансової діяльності, матеріально-технічного забезпечення та проведення освітнього процесу в новоствореній Агрономічній ТГ.

10:02 20.01.2021

Зустріч з керівництвом Вінницької ЦРКЛ

Зустріч з керівництвом Вінницької ЦРКЛ

18 січня на запрошення керівництва Вінницької центральної клінічної лікарні відбулася зустріч з головами сільських та селищних громад колишнього Вінницького району: Сергій Сітарський, Василь Романюк,  Михайло Демченко, Олександр Ковінько. Головною причиною  зібрання стало питання, що виконавчий комітет Вінницької міської ради виніс на чергову сесію проект рішення про передачу Центральної районної лікарні  та Центру первинно медико-санітарної допомоги у комунальну власність міської громади. При цьому виконком не погодив документ із громадами Вінницького району та районною радою, які є власниками медичного закладу. Керівництво та колектив вкрай стурбовані тим, що спільна власність передається  без погодження громад  колишнього Вінницького району. Однак на зустрічі не було представників  Вінницької міської ради, Вінницької районної ради, які могли хоча б якось прояснити ситуацію. Тому зустріч звелася до того, що присутні отримали інформацію і «заряд бадьорості». Також головний лікар ЦРКЛ Олександр Кривов’яз запропонував головам громад колишнього Вінницького району взяти участь у нараді, яка відбудеться 20 січня з представниками міської влади.

18:46 18.01.2021

Засідання комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності

Засідання комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності

17 січня о 9:00 год. відбулося засідання комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності.  Серед присутніх були п’ятеро депутатів: Мороз О.П.,  Насталенко І.П., Ілюк Р.О., Бабій В.С., Авраменко В.В., а також сільський голова Сітарський С.М. та працівники сільської ради Бабій Н.Е., Гук І.А.    В ході засідання розглянуто 65 питань та 5 скарг громадян. По завершенню засідання в сільській раді, комісія виїхала розглядали звернення на місця.

14:20 17.01.2021

5 позачергова сесія в Агрономічній сільській раді

5 позачергова сесія в Агрономічній сільській раді

13 січня в Агрономічній сільській раді відбулася 5 позачергова сесія. Порядок денний її складався з 8 питань, зокрема: 4 питання стосувалися надання дозволу на розробку проєкту землеустрою, 2 – щодо передачі майна та інші. Присутніх депутатів було 18. Також на сесії виступили Тетяна Супрунова та Олександр Демченко. Оперативно попрацювавши, депутати по всіх питаннях порядку денного прийняли рішення. Все, що залежало від депутатського корпусу Агрономічної сільської  8 скликання, зроблено.

12:43 14.01.2021

Робоча зустріч з навчальними закладами

Робоча зустріч з навчальними закладами

6 січня відбулася робоча зустріч заступника голови Агрономічної сільської ради Тетяни Закревської та начальника відділу освіти Олександра Грустіліна з педагогічними колективами дитячих садочків та шкіл громади. У рамках цієї зустрічі сторони  обговорили проблеми освіти в громаді, перспективи співпраці. Також  обмінялися привітаннями з різдвяними святами.

17:45 06.01.2021

Привітали з ювілеєм

Привітали з ювілеєм

З 90-річним ювілеєм  6 січня привітала заступник голови Агрономічної сільської ради жительку села Медвеже Вушко - Томко Марину Олександрівну. Розчулена увагою до неї ювілярка подякувала за подарунки, побажала всім здоров’я, успіхів  у нелегкій роботі . Марина Олександрівна все своє життя важко пропрацювала дояркою. Нелегко було поставити двох дітей на ноги. Ювілярка має 3 внуків, 5 правнуків. Життєві негаразди загартували її характер і навчили бути сильною, завжди йти вперед і не здаватися.

15:39 06.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь