A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали з ювілеєм

Привітали з ювілеєм

З 90-річним ювілеєм  6 січня привітала заступник голови Агрономічної сільської ради жительку села Медвеже Вушко - Томко Марину Олександрівну. Розчулена увагою до неї ювілярка подякувала за подарунки, побажала всім здоров’я, успіхів  у нелегкій роботі . Марина Олександрівна все своє життя важко пропрацювала дояркою. Нелегко було поставити двох дітей на ноги. Ювілярка має 3 внуків, 5 правнуків. Життєві негаразди загартували її характер і навчили бути сильною, завжди йти вперед і не здаватися.

15:39 06.01.2021

Конференція громадської організації ветеранів

Конференція громадської організації ветеранів

5 січня в приміщенні Будинку культури с.Агрономічне відбулася Конференція громадської організації ветеранів. Її метою стало створення власної  організації в громаді. Серед присутніх були: представники первинних організацій ветеранів,  воїнів-інтернаціоналістів, ліквідатори Чорнобильської ЧАЕС, воїни АТО, ветерани праці, діти війни. Порядок денний конференції налічував шість питань, зокрема: обрання керівника, членів ревізійної комісії,  затвердження статуту. Головуючим зібрання став Павловський Володимир  Іванович. В ході конференції керівником громадської організації Агрономічної територіальної громади було обрано Олександра Ковальчука. Також часники зібрання активно обговорили існуючі проблеми, висловили побажання щодо подальшої роботи організації. Наприкінці Олександр Васильович подякував всім за довіру та підтримку.

12:35 05.01.2021

До дня Святого Миколая

До дня Святого Миколая

Ось і прийшла  найулюбленіша пора дітвори – новорічні свята. В Агрономічній ТГ ця естафета розпочалася з Дня Святого Миколая. Напередодні Агрономічна сільська рада привітала діток сіл Агрономічне, Бохоники, Горбанівка, Ільківка,Рівець, Медвеже Вушко. Подарунки отримали вихованці дитячих садочків та учні 1-4 класів. А 18 грудня для діток пільгових категорій громади учні Агрономічненської ЗОШ підготували  святковий концерт з дотриманням карантинних вимог. Святкові номери, загадки, конкурси, подарунки -  все це було зроблено з любов’ю для наших  дітей.

21:25 18.12.2020

Зустріч ініціативної групи

Зустріч ініціативної групи

15.12.2020 відбулася  зустріч ініціативної групи с.Медвеже Вушко з сільським головою Сітарським С.М. та його заступником Закревською Т.П.  Зустріч пройшла з метою обговорення болючих проблемних питань громади: сполучення між Агрономічним та Медвежим Вушком, дорога, встановлення дорожніх знаків  в особливо небезпечних місцях, дитячого садочку та ін. Учасники в ході розмови обмінялися думками щодо їх вирішення та залишили своє звернення.

14:21 15.12.2020

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 14 грудня, в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У цей день ми  вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Не дивлячись на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду вони робили все, що від них залежало і віддали своє здоров’я та життя заради життів мільйонів інших громадян.

10:15 14.12.2020

Свято Андрія

Свято Андрія

Одне з найбільш шанованих молодіжних свят Калита, або Андрія. Святкується воно увечері 13 грудня за новим стилем, або ж 31 листопада за старим. Тобто за старим стилем це відбувалось в ніч з листопада на грудень, в ніч напередодні зими. Воно співпало із значно пізнішим християнським святом апостола Андрія Первозванного – основоположника української православної церкви    Свято Андрія святкують за стародавніми звичаями, а саме: студенти перших курсів цей день готують страви, які обов’язково мають бути пісними: різноманітні каші, капусняки, горох, голубці, гриби, риба і варенички, з чим їх тільки не готували з капустою і картоплею, з смаженою цибулею і квасолею, вишнями, а також спеціально позначені для хлопців з сіллю, перцем, мукою, попелом або клоччям. Приготовані ними страви продаються на ярмарку який також проходить у коледжі. Всі бажаючі можуть купувати страви на свій смак, та обмінюватися ними.

20:59 13.12.2020

3 сесія Агрономічної сільської ради

3 сесія Агрономічної сільської ради

10.12.2020 р. відбулася 3 позачергова сесія депутатів Агрономічної сільської ради. Сільський голова розпочав засідання з оголошення порядку денного, який нараховував 9 питань і ще 1 питання було додано в ході засідання комісії напередодні: щодо створення Центру соціальних послуг Агрономічної сільської ради та затвердження його положення. Таким чином, на сесії розглянуто 10 питань.

20:01 11.12.2020

Вітаємо всіх військовослужбовців нашої країни

Вітаємо всіх військовослужбовців нашої країни

У День Збройних сил України вітаємо всіх військовослужбовців нашої країни! Ви – наші захисники і опора народу України. Від вас залежить мир, щастя і благополуччя в нашій державі.

22:30 07.12.2020

Було надано благодійну допомогу у вигляді засобі індивідуального захисту для медичних працівників

Було надано благодійну допомогу у вигляді засобі індивідуального захисту для медичних працівників

Головою Агрономічної сільської ради Сітарським С.М. було надано благодійну допомогу у вигляді засобі індивідуального захисту для медичних працівників (одноразові медичні захисні халати, шапочки, бахіли) КПН «Вінницького районного медичного центру первинної медико-санітарної допомоги» Вінницької ради.

22:16 04.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь