A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з народженням двійні

Вітаємо з народженням двійні

В громаді продовжується традиція вітати новонароджених. Сьогодні вітаємо Лугину Олексія та Олену з народженням двійні. У них 25 вересня народилося два синочки – Дем’ян та Леонід.

15:20 29.09.2023

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Вчора, 27 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Агрономічної  сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Сергія Сітарського. У засіданні взяли участь 16 осіб. Порядок денний складався з 33 питань.

17:29 28.09.2023

Вітаємо з поповненням

Вітаємо з поповненням

15 вересня радісна подія сталася в родині Бойко з села Агрономічне. В них народилася донечка – Євгенія.

17:20 28.09.2023

46 чергова сесія

46 чергова сесія

26 вересня відбулася чергова 46 сесія. На порядок денний було винесено 34 питання. У засіданні взяли участь 14 депутатів. За пропозицією постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності одне питання було виключено з порядку денного сесії та направлено на доопрацювання.

17:14 28.09.2023

Привітання з Днем села Бохоники!

Привітання з Днем села Бохоники!

Шановні жителі села Бохоники! Від імені сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем села! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, чистого неба і просто людського тепла!

10:48 26.09.2023

Дякуємо за допомогу!

Дякуємо за допомогу!

Дякуємо за надану гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, які перебувають на території нашої громади гуманітарній місії «Проліска».  208 осіб отримали нові речі. Висловлюємо вдячність та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

16:56 25.09.2023

Заклади загальної середньої освіти громади отримали бокси із шкільним приладдям

Заклади загальної середньої освіти громади отримали бокси із шкільним приладдям

Заклади загальної середньої освіти громади отримали допомогу від фонду ЮНІСЕФ – 6 комплектів «Школа в коробці». 21 вересня набори директорам шкіл вручив заступник голови Вінницької районної військової адміністрації-Володимир Коваль. Бокси із наборами шкільного приладдя, до яких входять: таблиці, абетки, надувні глобуси, персональні дошки для малювання, крейда, олівці, ручки, лінійки, фарба для дошки та роздаткові матеріали. Бокси «Школа в коробці» зібрані таким чином, що чудово підходять як для індивідуального навчання учнів, так і для використання вчителями як роздатковий матеріал на уроках.  Школа в коробці» містить довідник для вчителя із вправами та завданнями. Пакети з приладдям можна використовувати на уроках і в укритті – це дуже зручно й урізноманітнює і освітній процес, і дозвілля дітей.

16:54 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь