A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

З 13 травня 2022 року відновлюється прийом громадян представниками з Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

11:51 05.05.2022

Агрономічна громада отримала допомогу для ВПО

Агрономічна громада отримала допомогу для ВПО

Сьогодні вперше від початку повномасштабної війни Агрономічна громада отримала вантаж з гуманітарною допомогою від Вінницької ОВА, який був доставлений з обласного гуманітарного штабу. Сергій Борзов – голова Вінницької ОДА особисто завітав в село Агрономічне для вручення допомоги. У вантажі передали все найнеобхідніше для проживання. Це засоби гігієни, памперси, постільна білизна, ковдри, одяг та продуктові набори.

16:17 04.05.2022

Відбулася робоча зустріч з представниками міжнародної організації солідарності «Triangle Generation Humanitaire»

Відбулася робоча зустріч з представниками міжнародної організації солідарності «Triangle Generation Humanitaire»

3 травня 2022 року під егідою начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова та депутата Вінницької обласної ради Тетяни Каменщук відбулася робоча зустріч з представниками міжнародної організації солідарності «Triangle Generation Humanitaire» (пані Анною). Сільський голова Сергій Сітарський разом із заступником Тетяною Закревською ознайомили присутніх з потребами внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Агрономічної ТГ. Під час спілкування провели анкетування щодо потреб ВПО, обговорили основні напрямки співпраці. Учасники обмінялися контактами з надією на подальше партнерство.

17:09 03.05.2022

Дякуємо за співпрацю Міжнародному благодійному фонду "Руки друзів"

Дякуємо за співпрацю Міжнародному благодійному фонду "Руки друзів"

Агрономічна сільська рада в особі сільського голови Сергія Сітарського та заступника сільського голови Тетяни Закревської, висловлює глибоку вдячність Міжнародному благодійному фонду "Руки друзів" партнера Дитячого фонду ООН UNICEF за надані 20 наборів з гігієнічними засобами першої потреби для родин біженців з малечею до 3 років та набори з різноманітними речами для дозвілля. Набори для відпочинку та ігор були передані в навчальні заклади освіти, оскільки до навчального процесу долучилися більше 200 дітей внутрішньо перемішених осіб, що тимчасово перебувають в нашій громаді.

10:05 27.04.2022

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 квітня - День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф. Ось уже 36 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й…

08:30 26.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь