A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Дякуємо за допомогу ГО "Спільна справа"

Дякуємо за допомогу ГО "Спільна справа"

23 травня Агрономічна громада отримала вантаж гуманітарної допомоги від ГО «Спільна справа». Серед допомоги –засоби гігієни, ковдри, рушники, набори посуду. Наразі тимчасово переміщених особам потрібна будь-яка допомога. Після доставки вантажу в с.Агрономічне вона була розподілена між населеними пунктами громади.

12:20 24.05.2022

23 травня День Героїв України

23 травня День Героїв України

23 травня День Героїв України. День Героїв або Свято Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь усіх українських воїнів та воїнок усіх часів, усіх борців та борчинь за волю України від лицарства Київської Русі до сьогодення. Цей день – ще одна нагода вшанувати найсміливіших, найдостойніших та найвірніших синів України, всіх тих, хто віддав за неї найцінніше – власне життя.

16:24 23.05.2022

Відбувся матч Перемоги

Відбувся матч Перемоги

22 травня за сприяння сільського голови Сергія Сітарського та депутата Вінницької обласної Ради Олександра Масленнікова відбувся матч Перемоги між футбольними командами «Патріот» села Агрономічне і «Поділля» села Медвеже Вушко нашої громади, який присвячений Дню пам’яті та примирення.

15:45 23.05.2022

Виставка вишиванок в громаді

Виставка вишиванок в громаді

Для Агрономічної громади вже стало гарною традицією щороку відзначати разом з усією Україною Міжнародний день вишиванки.

21:29 19.05.2022

Майстер-клас до Дня вишиванки

Майстер-клас до Дня вишиванки

Щороку третього четверга травня в Україні відзначають День вишиванки. В цей день у містах, селищах, селах українці одягають вишиту сорочку в такий спосіб, вшановуючи красу етнічного одягу і демонструють духовну свідомість народу. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому. 

16:28 19.05.2022

Євросоюз та МОМ  розробили правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб

Євросоюз та МОМ розробили правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб

Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме.

13:59 17.05.2022

Зустріч з представниками ГУ ДСНС України у Вінницькій області

Зустріч з представниками ГУ ДСНС України у Вінницькій області

13 травня відбулася зустріч заступника сільського голови Тетяни Закревської з представниками ГУ ДСНС України у Вінницькій області з Андрієм Місюрою та Віктором Оксентюком. В ході розмови обговорили питання щодо протипожежного захисту нового врожаю у весняно-літній період 2022 року. Також у розмові йшлося про стан підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах громади до купального сезону.

16:58 16.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь