A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо родину Коваль з поповненням

Вітаємо родину Коваль з поповненням

Добра традиція вітати родини громади з поповненням продовжується. 28 жовтня у сім’ї Коваль з села Медвеже Вушко народився син Владислав.

15:24 04.11.2022

Відбулося засідання піклувальної ради Горбанівського ЗДО «Перлина»

Відбулося засідання піклувальної ради Горбанівського ЗДО «Перлина»

4 листопада 2022 року відбулося перше засідання піклувальної ради Горбанівського ЗДО «Дзвіночок», на якому були присутні сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін. Перед членами піклувальної ради директор закладу Галина Майборода прозвітувала про роботу за 2021-2022 навчальний рік та окреслила плани на 2022-2023 роки з врахуванням запроваджених умов карантину та воєнного стану.

14:58 04.11.2022

Щорічний звіт директора Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

Щорічний звіт директора Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005р. № 178 «Про затвердження Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педколективом та громадськістю», з метою поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень 3 листопада 2022 року відбувся звіт директора Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» Мельник Ірини Григорівни.

09:19 04.11.2022

Відбулося засідання піклувальної ради Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

Відбулося засідання піклувальної ради Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

3 листопада 2022 року після проведення щорічного звіту директора закладу, на якому були присутні також і члени піклувальної ради, відбулося перше засідання піклувальної ради Бохоницького ЗДО «Дзвіночок», на якому також були присутні сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін.

09:13 04.11.2022

Відбулося засідання піклувальної ради Агрономічного ЗДО «Сонечко»

Відбулося засідання піклувальної ради Агрономічного ЗДО «Сонечко»

Рішення про створення піклувальної ради було прийнято сільською радою ще 23 грудня минулого року, а вже 16 лютого цього року виконавчий комітет сільської ради затвердив персональний склад цієї ради.  Впровадження цього інноваційного інструменту було здійснено в межах реалізації вимог нового освітнього законодавства. Однак, враховуючи посилення карантинних вимог з початку року та загострення військової загрози з 23 лютого 2022 не було можливості забезпечити проведення організаційного засідання піклувальної ради. Сьогодні ж, враховуючи проведення щорічної конференції із звітування керівників закладів освіти перед трудовими колективами і громадськістю, ми мали змогу організувати роботу піклувальних рад. Відтак, 4 листопада 2022 року відбулося перше засідання піклувальної ради Агрономічного ЗДО «Сонечко».

10:09 03.11.2022

Відбувся щорічний звіт директора Агрономічного ЗДО «СОНЕЧКО»

Відбувся щорічний звіт директора Агрономічного ЗДО «СОНЕЧКО»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 р. № 178  «Про затвердження Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педколективом та громадськістю», з метою поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень 4 листопада 2022 року відбувся звіт директора Агрономічного ЗДО (ясла-садок) «Сонечко» Нагребецької Галини Миколаївни.

09:40 03.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь