A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

ГУ ДСНС інформує

ГУ ДСНС інформує

Працівником відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області підполковником служби цивільного захисту Цьомиком Сергієм Вікторовичем  проведено «Єдиний урок з безпеки» у 2-х закладах освіти Агрономічної сільської територіальної громади: Агрономічненський ліцей Агрономічної сільської ради, Медвеже Вушівський ліцей Агрономічної сільської ради. В ході проведених уроків  було роз'яснено дітям та працівникам про: основні вимоги пожежної безпеки в побуті та на робочому місці, правила пожежної безпеки в екосистемах, правила поведінки при виявленні ВНП, алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога» із проведенням навчальної евакуації. Даними заходами було охоплено дітей у загальній кількості 112 осіб.

15:04 30.09.2022

Запровадили гарну традицію вітати новонароджених жителів громади

Запровадили гарну традицію вітати новонароджених жителів громади

 В Агрономічній громаді цьогоріч вітають місцеві родини громади з поповненням. Сьогодні сільський голова Сергій Сітарський привітав сім’ю Сидорук з села Агрономічне та вручив подарунок. У них  22 вересня народилася донечка Анна. Зичимо малечі міцного здоров’я та щасливого дитинства, а батькам – благополуччя, нових можливостей, сили та віри в Перемогу.

20:55 29.09.2022

В Агрономічній громаді привітали з професійним святом працівників дошкілля, педагогів закладів освіти та працівників позашкілля

В Агрономічній громаді привітали з професійним святом працівників дошкілля, педагогів закладів освіти та працівників позашкілля

Осінь – це багата на святкові події пора. Саме в ці теплі золоті дні професійні свята відзначають люди, які своїм професіоналізмом, терпінням, мудрістю, глибокою самовіддачею, увагою до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини створюють і наше майбутнє, і майбутнє України. Це люди, які працюють в школах, в дошкільних закладах, в позашкіллі.  Відділом освіти, молоді, спорту культури та туризму Агрономічної сільської ради було прийняте рішення відзначити усіх  працівників, які дотичні до закладів дошкільної та загальної середньої освіти, позашкільної освіти в один день. Тому сьогодні в Агрономічній громаді відбувся захід з нагоди професійних свят. На жаль, війна не дозволила відзначити свята традиційно.

20:36 29.09.2022

День шашок в Агрономічній громаді

День шашок в Агрономічній громаді

Щорічно, 23 вересня, у світі проводиться День шашок. Дата вибрана на честь знаменитої промови про "шашки", яку було виголошено Річардом Ніксоном в 1952 році в ході виборів. Існує багато різновидів шашок. У більшості з них гра ведеться на клітинковій дошці, гравці почергово роблять хід, пересуваючи одну зі своїх шашок по діагоналі. То ж сьогодні у Агрономічному центрі культури і дозвілля  в майстерності гри в шашки змагалися команди  закладів освіти, культури , працівники місцевого самоврядування Агрономічної ТГ.

20:29 23.09.2022

Єдиний урок з безпеки

Єдиний урок з безпеки

Працівником відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області підполковником служби цивільного захисту Цьомиком Сергієм Вікторовичем  проведено «Єдиний урок з безпеки» у 4-х закладах освіти Агрономічної сільської територіальної громади: Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок" Агрономічної сільської ради, Горбанівський ЗДО (ясла-садок) "Перлина" Агрономічної сільської ради, Ільківська гімназія Агрономічної сільської ради, Бохоницький ліцей Агрономічної сільської ради.  В ході проведених уроків  було роз'яснено дітям та працівникам про: «Основні вимоги пожежної безпеки в побуті та на робочому місці», «Правила пожежної безпеки в екосистемах», «Правила поведінки при виявленні ВНП», алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога» із проведенням навчальної евакуації. Загальна кількість людей, охоплена заходом - 142.

16:56 23.09.2022

Вітаємо з перемогою на змаганнях тренерів з туризму та спортивного орієнтування Агрономічної ТГ!

Вітаємо з перемогою на змаганнях тренерів з туризму та спортивного орієнтування Агрономічної ТГ!

16-18 вересня на Хмельниччині у с. Черче проходив Чемпіонат України серед дорослих з пішохідного туризму серед «зв‘язок» (двійки). У складний для країни час на змагання приїхали 44 спортсмени з шести областей України. Вінницьку область представляли 12 учасників, серед яких двоє з нашої Агрономічної громади: Зулін Ярослав та Зуліна Дар‘я, тренери з туризму та спортивного орієнтування. Погода протягом змагань була дощовою, але це не завадило Ярославу та Дар’ї перемогти на дистанції «крос-похід», показавши кращий результат! Вони вкотре підтвердили свої звання «Майстрів спорту України! А здобутий новий досвід радо передадуть майбутньому поколінню юних туристів!

15:04 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь