Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзний прийом сільського голови до села Бохоники

Виїзний прийом сільського голови до села Бохоники

Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить сільський голова Сергій Сітарський. Вони дають змогу не тільки почути думку кожної людини, а й краще ознайомитись з наболілими проблемами кожному. Тому 05 січня очільник громади провів черговий виїзний прийом громадяни в с. Бохоники.

15:01 06.01.2022

Інструктаж з питань цивільного захисту, пожежної безпеки

Інструктаж з питань цивільного захисту, пожежної безпеки

05 січня сільський голова Сергій Сітарський провів для працівників сільської ради інструктаж з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій під час надзвичайних ситуація. Трудовий колектив пройшов навчання і перевірку з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій в НС за програмою інструктажу, затверджений сільським головою.

14:57 06.01.2022

Вітаємо з 90-річчям жительку села Бохоники – Павелко Феодосія Василівна

Вітаємо з 90-річчям жительку села Бохоники – Павелко Феодосія Василівна

05 січня свій 90-річний ювілей святкує жителька с.Бохоники - Павелко Феодосія Василівна. До привітань іменинниці долучився сільський голова – Сергій Сітарський, заступник сільського голови - Тетяна Закревська.

17:13 05.01.2022

Підтримка дітей з особливими освітніми потребами у Бохоницькій школі

Підтримка дітей з особливими освітніми потребами у Бохоницькій школі

В Україні спостерігається тенденція до зростання чисельності дітей з функціональними обмеженнями, а тому виникає необхідність розвивати мережу закладів освіти з інклюзивним навчанням. Наразі в Агрономічній громаді навчається 12 дітей на інклюзивному навчанні в 8 класах 2 шкіл та 3 дітей виховуються в 3 інклюзивних групах в 2 садочках і тенденції появи таких дітей з особливими освітніми потребами щороку зростають у нашій громаді.

17:03 05.01.2022

5 ноутбуків отрримала Бохоницька СЗШ І-ІІІ ступенів

5 ноутбуків отрримала Бохоницька СЗШ І-ІІІ ступенів

29 грудня у Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів відбулося вручення 5 ноутбуків, придбаних для вчителів в рамках проєкту «Ноутбук-кожному вчителю», який був ініційований Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України для того, щоб у нинішніх непростих умовах зробити процес навчання здобувачів освіти більш сучасним і доступним. Сільський голова Сергій Сітарський наголосив на важливості та актуальності даної програми  у процесі діджиталізації всіх сфер життя.

20:40 31.12.2021

Новорічні свята – чарівні

Новорічні свята – чарівні

У переддень Нового року, 29 грудня, для учнів 1-4 класів  Бохоницької школи пройшли Новорічні ранки. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням  школи потрібно було підготувати казкову атмосферу –  прикрасити новорічну  ялинку сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року. В цей  день у всіх учнів 1-4-х класів, їх вчителів був передсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.  Учні підготували святкову феєричну програму з новорічними сюжетами, піснями, хороводами, новорічні виступи: пісні, інсценізації, вірші. По закінченню свята за участю Діда Мороза та Снігуроньки, сільський голова Сергій Сітарський разом з депутатом Агрономічної сільської ради Валерієм Бабієм та діловодом сільської ради Мариною Авраменко привітали малечу та  подарували солодкі подарунки.

20:32 31.12.2021

Вручили туристичне обладнання гуртківцям-туристам Ільківської школи

Вручили туристичне обладнання гуртківцям-туристам Ільківської школи

В рамках завершення конкурсу «Комфортні громади» Агрономічна сільська рада вже використала кошти та закупила туристичне спорядження в рамках проєкту «Туризм єднає наші громади». Сьогодні (24 грудня) сільський голова Сергій Сітарський передав дітям, що займаються в туристичному гурку Ільківської школи спортивно-туристичне обладнання. Сергій Миколайович привітав школярів Ільківки, які нині по праву і цілком заслужено входять до еліти спортивно-туристичного руху нашого регіону.

12:13 31.12.2021

Вихованці Бохоницького дитячого садочку «Дзвіночок» потрапили до новорічної казки

Вихованці Бохоницького дитячого садочку «Дзвіночок» потрапили до новорічної казки

Новий рік — одне з найулюбленіших і найяскравіших свят, яке із задоволенням відзначають у всіх дитячих садках. Всі приготування до свята, саме свято та спогади про нього у всіх дітей викликають яскраві почуття та емоції радості, задоволення, очікування, турботи одне про одного, про своїх близьких та рідних.

18:37 30.12.2021

Новорічне свято в Ільківській ЗОШ

Новорічне свято в Ільківській ЗОШ

Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діточки з нетерпінням чекають приходу  Діда Мороза та тендітної красуні Снігуроньки. 30 грудня, зимова казка завітала і до учнів Ільківської загальноосвітньої школи. Діти ретельно готувалися до свята і отримали безліч задоволення. Родзинкою ранку стала цікава розважально-ігрова програма, участь в якій взяли всі учні 1-4-х класів. На свято до учнів завітав гість – сільський голова Сергій Сітарський, який привітав діток з новорічно-різдвяними святами та подарував солодкі подарунки. Учні Ільківської школи не лише показали незрівнянне почуття гумору, емоції, але й наполегливість і рішучість в конкурсній програмі, проявили свою спритність, уважність, драйвовість.  Зал просто вибухав шквалом оплесків та сміху протягом усього заходу. А на завершення свята відбулася спільна фотосесія.

18:33 30.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь