Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Стартувала Всеукраїнська акція «16днів проти насильства»

Стартувала Всеукраїнська акція «16днів проти насильства»

25 листопада , стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Колектив Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради долучився до обговорення «болючого» питання ,спільно з бібліотекарем с. Бохоники. Адже, метою проведення акції «16 днів проти насильства» ,є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, закладів освіти, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок. Соціальний працівник ЦНСП, Метелиця Ольга Олексіївна спільно з бібліотекарем Осаволюк А.В. , поінформували усіх присутніх про започаткування в Україні вищезазначеної акції та про важливі дати, які вона охоплює. Директор Центру , Христянко Олександра Сергіївна, розповіла про алгоритм дій та заходи, які застосовуються у разі вчинення насильства. Усім присутнім було надано інформаційні буклети з контактними даними.

08:49 26.11.2021

Агрономічна сільська рада висловлює співчуття

Агрономічна сільська рада висловлює співчуття

Агрономічна сільська рада висловлює найщиріші слова співчуття з приводу смерті колеги та депутата – Ільчук Олени Іванівни. Нехай добрий, світлий спомин про Олену Іванівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, односельчан, усіх, хто її знав, любив та шанував.

17:22 25.11.2021

Виїзний прийом громадя сільського голови

Виїзний прийом громадя сільського голови

Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить сільський голова Сергій Сітарський. Вони дають змогу не тільки почути думку кожної людини, а й краще ознайомитись з наболілими проблемами сільської громади. Тому сьогодні відбувся черговий виїзний прийом до сіл Рівець та Горбанівка.

20:08 24.11.2021

До відома громадян!

До відома громадян!

У «червоній» зоні на 50% збільшено нормативи для нарахування субсидій на газ

11:57 23.11.2021

Покладання квітів до Дня гідності та свободи

Покладання квітів до Дня гідності та свободи

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

12:55 22.11.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

19 листопада свій День народження святкує депутат Агрономічної сільської ради - Ілюк Руслан Олександрович! 

12:53 19.11.2021

До відома батьків!

До відома батьків!

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради повідомляє, що відповідно до протоколу №23 засідання обласної комісії з питань  техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій від 16 листопада 2021 року на території Вінницької  області запроваджується «ЧЕРВОНИЙ» рівень епідеміологічної небезпеки. Відповідно до підпункту 15.1 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236  «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), на території регіонів, на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки, освітній процес у закладах дошкільної освіти та у 1-4 класах закладів загальної середньої освіти здійснюється у звичному режимі. Учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти здійснюється у дистанційному режимі згідно наказу відділу №201-од від 17.11.2021.

15:49 17.11.2021

Відбулося засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій  виконавчого комітету Агрономічної сільської ради

Відбулося засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій  виконавчого комітету Агрономічної сільської ради

Сьогодні, 17 листопада, відбулося засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій  виконавчого комітету Агрономічної сільської ради під керівництвом сільського голови – Сергія Сітарського, в зв’язку з введенням червоної карантинної зони на Вінниччині з 18 листопада.

15:45 17.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь