Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся тематичний вечір «У глибину століть»

Відбувся тематичний вечір «У глибину століть»

Сьогодні в Бохоницькій філії Агрономічного Центру культури та дозвілля відбувся тематичний вечір «У глибину століть», присвячений 370-річчю оборони Вінниці полком Івана Богуна. На захід завітали депутати обласної Ради: Тетяна Каменщук/заступник голови Вінницької РДА, Володимир Мазуренко, Олександр Масленніков, Юлія Олійник – заступник голови Вінницької РДА, сільський голова Сергій Сітарський та заступник сільського голови –Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін та учні місцевої школи. В програмі взяли участь всі філії Центру культури та дозвілля.

18:39 12.11.2021

Виїзний прийом сільського голови до с. Ільківка

Виїзний прийом сільського голови до с. Ільківка

10 листопада відбувся черговий виїзний прийом сільського голови Сергія Сітарського до села Ільківка. Під час зустрічі розглядалося питання щодо можливостей та умов підключення до сільського водогону. Жителям були надано відповідні роз’яснення.

17:33 11.11.2021

Обрано керівника Центру культури та дозвілля

Обрано керівника Центру культури та дозвілля

10 листопада 2021 року відбулося друге засідання конкурсної комісії відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради. Засідання відбулося за участю голови конкурсної комісії – Закревської Т.П., секретаря – Остапчук А.М. , членів комісії: Мельник І.Г., Мельник М.І., Гук І.А., Гаврилюк Л.Б., Смашнюк  Н.М.

09:50 11.11.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження інспектора Центру надання адміністративних послуг - Бубелу Руслана Дмитровича!

11:30 10.11.2021

Привітали працівників культури

Привітали працівників культури

09 листопада відзначається День працівника культури та майстрів народного мистецтва. В Агрономічному Центрі культури та дозвілля відбулись урочисті заходи з нагоди всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Кращих працівників було нагороджено грамотами. З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова – Сергій Сітарський.

17:18 09.11.2021

Вітаємо збірну команду з настільного тенісу!

Вітаємо збірну команду з настільного тенісу!

08 листопада у Іллінцях відбулися змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти Вінницького району. Агрономічну громаду представляли учні Медвеже-Вушківської та Ільківської шкіл. У підсумку команда нашої громади зайняла ІІІ місце, поступившись командам   з м. Вінниці та Іллінецької громади. Вітаємо наших учасників з гідним виступом. Висловлюємо подяку тренерам Захарчуку Леоніду Павловичу та Кравцю Богдану Івановичу за підготовку команди до змагань.

17:06 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь